Ataturk Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    atatürk le ilgili yazılara fazla konu açılmamasının sebebi herkesin aynı fikirde olması fetullahlara tayyeplere çok yazılmasının sebebi herkesin farklı bir şey söyleyip tartışma ortamı olması

Ne alaka Atatürk'ün bu bilgilerini sen önceden biliyormuydun.En azından ben bazılarını yeni öğrendin.

Burda mesele fikirin aynı olup olmaması değil.Atatürkü sevmeyen büssürü adam var.Benim sitemim atatürk konusu olunca Cevap yazmamaları değil.Okunmuyor bile Bu konuya bakan kişilerin sayısı ne kadar az.Atatürk diyince akan sular durmalı.Atatürkle ilgili gördüğüm her konuya damlıyorum.Her türk genci benim gibi damlamalı hemen.

Nasıl olsa ATatürkle aynı fikirdeyiz diye susarsak oo Atatürkle aynı fikirdeysek ülkeye Şeriat sokmaya çalışanlar Aynı fikirdemi oluyor sence Bunun cevabını verirmisin????
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    BM ile ilgili olanı tayyipçiler ii okusun.bi de bugun ku durumumuza baksınlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    vatan sewer yazmaya calısıp daha türkceyi kullanamayan arkadaşım mc yargicin ilk cevabına bak..

------------------------------------
    diyecek birşey yok öğrenciler için söylüyorum

arkadaşlar daha siyaset yapacak yaşta değiliz
    ------------------------------------

senn babanla bile siyaset yaparım.. hemde senn 5 katın siyaseti..bi siyaset yaşla olmaz ben bunu sadece baştakiler anlamaz sanıodum aramızdada warmış..

akıl yasda deil basdadır bunu ne zaman ogrencez toplum olarak? neyse konu bu tarafa daıtılmasın kimin yazdıgını hatırlamıorm sewen sewer sewmeyen sewmez ama kimse KONUSAMAZ! yazmısdı yanlış hatırlamıorsam +1 kardeş..

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Olm aptalmısınız ya içine ediyorsunuz konunun ya ne güzel Atatürk hakkında bilgi verilmiş burda siz de yok fethullah yok recep tayyip erdoğan diyorsunuz ya ne yaranız war böyle de iki laftan biri bu konular oluyor ya içine etmeseniz oluyor ha...

ilk mesaja cewap:
    Paylaşım için teşekkürler (forumda ettiğim ilk ve tek teşekkür)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NebuLa
    NebuLa's avatar
    Erkek
    eyw hoca sagol
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    persian kardes ben de gordugum her konuya giriyorum seriat filan demissin cikip o seriatci adam buraya ben atatürk'ü sevmiyorum diye yazamaz veya atatürk'e karsi yazi yazamaz ama fetullaha recepe karsi yazi yazilabilir burda sevenler övgü yazıları yazar o kadar ama tabiki de daha fazla ilgi olması gerekir

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ama tabiki de daha fazla ilgi olması gerekir +9545641651313
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    YAŞASIN KEMALİZM
    Kemalist Kurtuluş Cephesi

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türkiyenin Atatürkle dikey yükselen grafiğini ondan sonra gelen şerefsizler dikey düşürdüler.Ülkemiz ne hallere geldi.Sadece bizim bir şehrimiz kadar olmayan ülkeler bize kafa tutuyor.Bugüne kadar gelenler Atatürk'ün onda biri olsalardı bu ülke her alanda söz sahibiydi..

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    ATAMIZIN dediği lafa bak dawet gelmeli şimdi ise ab ye girebilmek için millet göt yalama yarışına girmiş a.q

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 3831 Toplam Mesaj: 29