Ataturk Hakkında
-
atatürk le ilgili yazılara fazla konu açılmamasının sebebi herkesin aynı fikirde olması fetullahlara tayyeplere çok yazılmasının sebebi herkesin farklı bir şey söyleyip tartışma ortamı olması
Ne alaka Atatürk'ün bu bilgilerini sen önceden biliyormuydun.En azından ben bazılarını yeni öğrendin.
Burda mesele fikirin aynı olup olmaması değil.Atatürkü sevmeyen büssürü adam var.Benim sitemim atatürk konusu olunca Cevap yazmamaları değil.Okunmuyor bile Bu konuya bakan kişilerin sayısı ne kadar az.Atatürk diyince akan sular durmalı.Atatürkle ilgili gördüğüm her konuya damlıyorum.Her türk genci benim gibi damlamalı hemen.
Nasıl olsa ATatürkle aynı fikirdeyiz diye susarsak oo Atatürkle aynı fikirdeysek ülkeye Şeriat sokmaya çalışanlar Aynı fikirdemi oluyor sence Bunun cevabını verirmisin???? -
BM ile ilgili olanı tayyipçiler ii okusun.bi de bugun ku durumumuza baksınlar
-
vatan sewer yazmaya calısıp daha türkceyi kullanamayan arkadaşım mc yargicin ilk cevabına bak..
------------------------------------
diyecek birşey yok öğrenciler için söylüyorum
arkadaşlar daha siyaset yapacak yaşta değiliz
------------------------------------
senn babanla bile siyaset yaparım.. hemde senn 5 katın siyaseti..bi siyaset yaşla olmaz ben bunu sadece baştakiler anlamaz sanıodum aramızdada warmış..
akıl yasda deil basdadır bunu ne zaman ogrencez toplum olarak? neyse konu bu tarafa daıtılmasın kimin yazdıgını hatırlamıorm sewen sewer sewmeyen sewmez ama kimse KONUSAMAZ! yazmısdı yanlış hatırlamıorsam +1 kardeş.. -
Olm aptalmısınız ya içine ediyorsunuz konunun ya ne güzel Atatürk hakkında bilgi verilmiş burda siz de yok fethullah yok recep tayyip erdoğan diyorsunuz ya ne yaranız war böyle de iki laftan biri bu konular oluyor ya içine etmeseniz oluyor ha...
ilk mesaja cewap:
Paylaşım için teşekkürler (forumda ettiğim ilk ve tek teşekkür) -
eyw hoca sagol
-
persian kardes ben de gordugum her konuya giriyorum seriat filan demissin cikip o seriatci adam buraya ben atatürk'ü sevmiyorum diye yazamaz veya atatürk'e karsi yazi yazamaz ama fetullaha recepe karsi yazi yazilabilir burda sevenler övgü yazıları yazar o kadar ama tabiki de daha fazla ilgi olması gerekir
-
ama tabiki de daha fazla ilgi olması gerekir +9545641651313
-
YAŞASIN KEMALİZM
Kemalist Kurtuluş Cephesi -
Türkiyenin Atatürkle dikey yükselen grafiğini ondan sonra gelen şerefsizler dikey düşürdüler.Ülkemiz ne hallere geldi.Sadece bizim bir şehrimiz kadar olmayan ülkeler bize kafa tutuyor.Bugüne kadar gelenler Atatürk'ün onda biri olsalardı bu ülke her alanda söz sahibiydi..
-
ATAMIZIN dediği lafa bak dawet gelmeli şimdi ise ab ye girebilmek için millet göt yalama yarışına girmiş a.q
Toplam Hit: 3831 Toplam Mesaj: 29