Atatürk Karakalem Çalışması Vol.2
-
Eline sağlık hocu bende bu sene inşallah kara kalem kursuna gidicem.
-
yüzükte fena değilmiş hani :) güzel olmuş hafız inş altına koyup çizmemişsindir ::D
-
kakaO bunu yazdı:
-----------------------------yüzükte fena değilmiş hani :) güzel olmuş hafız inş altına koyup çizmemişsindir ::D
-----------------------------yüzük iyidir kayseri hatırası :D
bakarak çizdim referanslı deniyor işte onada.. karşımda Atatürk olsa tabi daha iyi çizerdim belkide korku ve saygıdan çizemezdim orasıda var ceykıp ;) -
güzel olmuş. eline sağlık :)
-
süper olmuş.
-
vahşet bir çalışma olmuş
inşallah bu emeğinin ekmeğinide yersin
-
ha şöyle ya, gözlerim bayram etti, eline sağlık.
-
üstüne koyup çizsem belki bu kadar güzel olmazdı hocam ellerine sağlık :)
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Elerine sağlık bunu istiyorum dostum gönderirmisi?? hediye olarak...
-----------------------------ya hacı öyle bir durumum yok durumum derken ben sergi içn yaptım bunları o sebepten yoksa lafı olmaz bilen bilir göndermişliğim var birkaç kişiye
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Elerine sağlık bunu istiyorum dostum gönderirmisi?? hediye olarak...
-----------------------------ya hacı öyle bir durumum yok durumum derken ben sergi içn yaptım bunları o sebepten yoksa lafı olmaz bilen bilir göndermişliğim var birkaç kişiye
-----------------------------tamam kardeşim gönderirsen ücreti ben veririm sıkıntı değil :) sergi biten de artık