Atatürk Kitapları...
-
müritler arşivimdeki atatürk ile ilgili kitapları tek biR pdf 'de topladım sizinle paylaşmak istedim
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------müritler arşivimdeki atatürk ile ilgili kitapları tek biR pdf 'de topladım sizinle paylaşmak istedim
http://www.sendspace.com/file/lwhciw
-----------------------------her fırsatda atatürk cü geçinen tahribat gençligi nerdesiniz bu konu dün geceden beri var. bir konu açılmıştı 5 kişinin yeniden hayata gelme olayı olsa kim leri isterdiniz diye herkez atatürk yazmıştı bu konuda neden göremiyorum sizleri !
indiriyorum ben kardeşim teşekkürler
-
teşekkürler
-
saolasın..fırsatım oldugunda okucam.
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------
demodor bunu yazdı:
-----------------------------müritler arşivimdeki atatürk ile ilgili kitapları tek biR pdf 'de topladım sizinle paylaşmak istedim
-----------------------------her fırsatda atatürk cü geçinen tahribat gençligi nerdesiniz bu konu dün geceden beri var. bir konu açılmıştı 5 kişinin yeniden hayata gelme olayı olsa kim leri isterdiniz diye herkez atatürk yazmıştı bu konuda neden göremiyorum sizleri !
reklam yapmaya gerek yok nerden biliyosun bizlerin indirmediğini? -
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------hoca destur, dün tatil yaptık, bugün de yeni uyandık hele bir otur, soluklan...
neyse arkadaşım sağol hemen indiriyorum...
-
Kelv1n bunu yazdı:
hoobastank bunu yazdı:
demodor bunu yazdı:
reklam yapmaya gerek yok nerden biliyosun bizlerin indirmediğini?
-----------------------------neyin reklamından bahsediyosun bu konuyu masuz ben upladım bazıları marlin manson mu o sik suratlıyı tartışıyo bu konu neden geride kalıyor ? bu mu reklam
-
İsteyen istediği şeyi indirir, okur, tartışır, bunlar da kimseyi bağlamaz. Sen o upload ettiğin kitapların kaçını okudun acaba? Paylaşmışsan paylaştın, kimseden teşekkür beklemeyeceksin. Çünkü tahribat diğer forum siteleri gibi rep, rütbe usulü ile çalışmıyor, tahribatın farkı bu. Sen yap paylaşımını yeter yorum yapılmış, download yapılmış, başka şeyler tartışılmış gerisine karışma.
-
cevap verincede konunun önemi dağılıyor arkaşım uzatma otur oturdugun yerde. ayrıca evet reklam ediyosun kendini imzana akpliyim ama Atatürk'ün kitaplarını okurum paylaşırım şekli yapıyosun. ayrıntılara takılmamak lazım.
-
StigmatA bunu yazdı:
İsteyen istediği şeyi indirir, okur, tartışır, bunlar da kimseyi bağlamaz. Sen o upload ettiğin kitapların kaçını okudun acaba? Paylaşmışsan paylaştın, kimseden teşekkür beklemeyeceksin. Çünkü tahribat diğer forum siteleri gibi rep, rütbe usulü ile çalışmıyor, tahribatın farkı bu. Sen yap paylaşımını yeter yorum yapılmış, download yapılmış, başka şeyler tartışılmış gerisine karışma.
bu laf banamı ben paylaşımdan başka bi msj mı yazdımki böle konuşuyosun -
hocam saolasında nutuk, geometri falna mı var yoksa Atatürk hakkında mı biraz açıklasaydın