"Atatürk Nasıl Öldürüldü"
-
70 sene oldu öleli.boş muhabbet yapmasınlar.mezarında rahat bıraksınlar.
-
kemal pasa ecelınden olmedmı yaww sok oldum ınanın
-
evet dünyanı o soysuz masonlar yönetiyor bu kabul edilmesi gereken bir gerçek ve güçleri gerçekten de nerden geliyor bilinmiyor fakat bilinen tek gerçek var. bunlar yüzyıllar öncesine tarihi dayanan köklü bir örgüt ve de dünyanın 100 yıllık geleceğini ellerinde çizip yöneten insanlar. ülkelerin kaderlerini çiziyorlar. benim araştırmalarım sonrası bulduklarım bunlar. fakat Atatürk olsa idi biraz daha dayanırdık belki de gerçek anlamda onları yıkan tek devlet biz olurduk.
-
gafman bunu yazdı:
-----------------------------evet dünyanı o soysuz masonlar yönetiyor bu kabul edilmesi gereken bir gerçek ve güçleri gerçekten de nerden geliyor bilinmiyor fakat bilinen tek gerçek var. bunlar yüzyıllar öncesine tarihi dayanan köklü bir örgüt ve de dünyanın 100 yıllık geleceğini ellerinde çizip yöneten insanlar. ülkelerin kaderlerini çiziyorlar. benim araştırmalarım sonrası bulduklarım bunlar. fakat Atatürk olsa idi biraz daha dayanırdık belki de gerçek anlamda onları yıkan tek devlet biz olurduk.
-----------------------------
Doğru diyorsun kardeşim... Şuan daki amacları, Yeni dünya düzeni ve orta doğu projeside bunun içinde. -
aynen öyle kardeşim fakat bu olayı sadece sen ben tahribat muridleri bilmiyor dünyanın yarısı biliyor ama afadersin ... takmıyor. neden takmıyor senin benim değil ama büyüklerin ekmekleri büyük bu roller de adamlar yemeğini düşünür içinde ki parçacıkları değill onlar yer ve gider. biz de sadece düşünürüz ne olacak diye bekleriz. Atatürk ise çalıştı ama bizde o kadar cesaret yok gibi.
-
Haklısın hem bizim vatandaşlar yok che yok eşitlik yok doğruluk yok atatürk yerine başkalarına taparsa bizden bi bok olmaz.Saten avrupalaşmaya başladık... Sonumuz yakın mesafe...
-
nasıl öldüğünü napcağınız atatürkten sonr aon alayık oldk mu ona bakın
-
Valla adama helal olsun super isler yapmis zamaninda ama zamanimiza bakarsak ucurumun kenarinda dolasiyoruz.egitimsiz caresiz ummetci garip bi toplum olmusuz sonumuz hayir olsun.
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------
Ne bilim dünyada o kdar sarhoş ayyaş sabahlara kadar içen insanlar ölmüyorken benim Atam ölüyo onu anlamıyorum
-----------------------------günde yarım paket sigara içenler kanserden ölürken dedim günde 2 paketle 90 yaşı vurdu..
Yanlış bi genelleme.
-
Velev ki gerçek olsa değişecek olan nedir merak ediyorum?