Atatürk Posteri Dağıttığı İçin Mahkemeye Yazılı İfade Verdi...
-
ben orda konuyu açan ipnedir mi dedim? demedim ama sen öyle anlıyorsan öyledir. ben genel konuştum hocam. üstüne alıyorsan aldığın kadarı senindir :)
ayrıca söylemek istediğimin özeti bir üstümde ki yorumda mevcuttur :=) tayyip e gelme mhabbetide üstteki yorumcuya göre yapılmıştır.
Bkz: Ayak oyunu olduğu belli. Atatürk posterleri adı altında slogan rant peşinde olan cezasını çeker.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
ben orda konuyu açan ipnedir mi dedim? demedim ama sen öyle anlıyorsan öyledir. ben genel konuştum hocam. üstüne alıyorsan aldığın kadarı senindir :)
ayrıca söylemek istediğimin özeti bir üstümde ki yorumda mevcuttur :=) tayyip e gelme mhabbetide üstteki yorumcuya göre yapılmıştır.
Bkz: Ayak oyunu olduğu belli. Atatürk posterleri adı altında slogan rant peşinde olan cezasını çeker.
-----------------------------
ipne? hacı sana cevabını verirdim ya nese... senin seviyene düşmicem... -
Sıkılan herşeye inanmayın
-
Normaldir Türk topraklarında TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE TÜRKÜM deyince faşist oluyosun ATÜRKÇÜYÜM deyince dinsiz imansız oluyosun.ALLAH sonumuzu hayır etsin ırkımız milletimiz bunun gibi olayları binlerce yıl yasada ALLAH ın izniylede hepsinden cıkacaz.