folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk Posteri Dağıttığı İçin Mahkemeye Yazılı İfade Verdi...

Atatürk Posteri Dağıttığı İçin Mahkemeye Yazılı İfade Verdi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ben orda konuyu açan ipnedir mi dedim? demedim ama sen öyle anlıyorsan öyledir. ben genel konuştum hocam. üstüne alıyorsan aldığın kadarı senindir :)

ayrıca söylemek istediğimin özeti bir üstümde ki yorumda mevcuttur :=) tayyip e gelme mhabbetide üstteki yorumcuya göre yapılmıştır.

Bkz: Ayak oyunu olduğu belli. Atatürk posterleri adı altında slogan rant peşinde olan cezasını çeker.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

ben orda konuyu açan ipnedir mi dedim? demedim ama sen öyle anlıyorsan öyledir. ben genel konuştum hocam. üstüne alıyorsan aldığın kadarı senindir :)

ayrıca söylemek istediğimin özeti bir üstümde ki yorumda mevcuttur :=) tayyip e gelme mhabbetide üstteki yorumcuya göre yapılmıştır.

Bkz: Ayak oyunu olduğu belli. Atatürk posterleri adı altında slogan rant peşinde olan cezasını çeker.

-----------------------------
    ipne? hacı sana cevabını verirdim ya nese... senin seviyene düşmicem...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sıkılan herşeye inanmayın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Normaldir Türk topraklarında TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE TÜRKÜM deyince faşist oluyosun ATÜRKÇÜYÜM deyince dinsiz imansız oluyosun.ALLAH sonumuzu hayır etsin ırkımız milletimiz bunun gibi olayları binlerce yıl yasada ALLAH ın izniylede hepsinden cıkacaz.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 2496 Toplam Mesaj: 15