folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Atatürk’ Ün Çok Az Bilinen 300 Fotoğrafı [Aktüel Dergisi Eki]

Atatürk’ Ün Çok Az Bilinen 300 Fotoğrafı [Aktüel Dergisi Eki]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Sağol İndiriyorum... Eve varınca Arşivime Alıcam umarım Link ölmez o zamana kadar...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    snnyk bunu yazdı:

kendimi upload etmiş önce onu bi sor :) 

Okuma yazman varsa rapid linkinin sonunda uploadby hayvan diye yazıyor. Allah insanı mal yaratmasın :) Yeniden upload ediyorum arkadaşlar.

New: http://rapidshare.com/files/262833053/AtaturkUploadByHaYVaN.rar.html

mehehehehe.Eline sağlık canum,indiriyorum

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    ortadakı resme baksanıza   adamda  karizma var a.q 

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    eyw. kardeşim eline koluna sağlık (=

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.netgazete.com/Images/News/618078_2.gifAtatürk fotoğrafları koleksiyonu ile tanınan yazar Hanri Benazus, koleksiyonunda bulunan 3 binin üzerindeki fotoğrafı, imzalanan protokolle Anadolu Ajansı'nın (AA) kullanımına açtı.
    AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hilmi Bengi ile Benazus'un imzasını taşıyan protokol, Benazus'un özel arşivinde bulunan Atatürk fotoğraflarının kullanım hakkını kapsıyor.
    Bengi, imza töreninde yaptığı konuşmada, Benazus'a, arşivini AA'nın kullanımına açtığı için teşekkür etti.
    Benazus da Atatürk'ün fotoğraflarını "en güzel paylaştıracak kurumun" AA olduğunu belirterek, "Bu fotoğrafların sahibi ben değilim, toplumdur. Fotoğrafları topluma Anadolu Ajansı ulaştıracak diye de son derece mutluyum" dedi.
    Konuşmaların ardından Benazus ve Bengi, 3 binin üzerindeki Atatürk fotoğrafından oluşan arşivin AA tarafından kullanımına olanak sağlayan protokolü imzaladı.
    İmza töreninin ardından Benazus, Atatürk'ün Aksaray ziyaretinde ve Çerkezköy'deki bir askeri manevrada çekilmiş iki adet fotoğrafı Bengi'ye hediye etti.
    "Atatürk ve Kadın", "Atatürk ve Çocuk", "Atatürk ve Doğa", "Gülen ve Gülümseyen Atatürk", "Çağdaş Giyim Kuşamı ile Atatürk" ve "Asker Atatürk" gibi birçok alt başlıklar halinde derlenen Benazus'un koleksiyonuna vatandaşlar, yapılacak teknik çalışmalarının ardından AA'nın arşivi üzerinden ulaşabilecek.

Bu adamın koleksiyonunu merak ediyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2515 Toplam Mesaj: 16