folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk Ve 19 Rakamı

Atatürk Ve 19 Rakamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    her 6ayda bir bunu yayınlayan kim olucak diye büyük bi heyecanla bekliyodum bu 6.ay invisible_1905 arkadasımıza nasipmiş bakalım bu konu daha ne kadar açılacak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

Atatürk'e hediye edilen bir halı vardı bilmiorum duyanınız oldu mu? sanırım bir belgeselde izlemiştim kim tarafından hediye edilmiş tam hatırlamıorum ama halının uzerine işlenmiş olan saat te saat tam 9u beş gecmektedir. bence hayatı mucize, supriz, inanc ..... ve bunun gibi bir cok kelime ile dolu...

büyük adamdı keşke tekrar gelse de şu ülkeyi bir kez daha kurtarsak. ben gonulluyum valla öl de öleyim vatanım....

Ne mutlu Türküm diyene

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Nerde o Günler Böyle Delikanlı Harbi ve Dürüst bir Lider Görmeyeli çok oldu arkadaşlar hemde çok uzun bir zaman oldu, ayıp bize cidden çok ayıp, Ölmeye can atarız ama iş dürüstlüğe hizmete geldimi 84 yılda adam gibi bi lider çıkaramaadık içimizden. :( çok kötü arkadaşlar çok kötü.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    paylaşım için teşekkürler eyv.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    yuh artık diyorum ne diim yani bunu araştıran adamın bence varmış 19la bi takıntısı (sana lafım yok invisible) atatürkünküler hadi tesadüftür ama adamınki de oturup özenle seçmiş 19ları rastgele 19 bunlar (bazıları tesadüfen önemli şeylere gelse de) yormayın kafanızı in cin peri şans muhabbetiyle

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdincmasat
    erdincmasat's avatar
    Erkek
    Hayatı bu kadar önemli olaylara ev sahipliği yapmış bir insanın ömrü istenilen sayıyla ilişkilendirilebilir. Paylaşım için teşekkür ediyorum ama bana çok anlamsız geldi. Bu arada bu tip sayı takıntılı arkadaşlara "23" filmini izlemelerini öneririm.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Not: Atatürke saygımız sonsuz, lafım bole abidik gubidik sayılar çıkarıp körpe beyinleri bulandıranlara... Kurandaki 31 şifresi ile devam edicez..

-----------------------------
    Bana ilginç geldi ekledim. Bununla falan körpe beyinler bulanmaz. Böyle birkaç tane daha var ilginçlikler. Ararsanız belki sizin hayatınızda da vardır. Atatürk'e saygım benim de sonsuz.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ilginc bir tesaduftur ki 19 sayisinin Ataturk'un hayatindaki yeri ile ilgili kitap yazan rahmetli Cenk Koray'in oglu da 19 ya$inda cama kafa atip bogazini keserek ölmü$tür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Nur içinde yatsın ulu önder atatürk..

CeLeKatireJeotuzbeş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Creator
    Creator's avatar
    Erkek
    holy ayıp etmişin.

aquila non captat muscas! - d0gma.org