folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk Ve İslam.. Her Yönüyle Atamın Kendi Ağzından..

Atatürk Ve İslam.. Her Yönüyle Atamın Kendi Ağzından..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sanırım savaş ay ın programında bir olay olmuştu
    Yavuz bingöl o zaman küpe takmıştı falan.Konu ahmet kaya dan açıldı. Yavuz bingöl demişti ki, "Ahmet kayayı anlıyorum" falan, sonra savaş ayda "Küpe takalanlar ahmet kayayı anlayamaz"

bende o misal den yola çıkarak bir fikir öne sürdüm. O tarz müzikleri dinleyenler (sömürüye alet oluyorlar bence) Atatürk ü anlamazlar...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Ben metal de dinlerim Atatürk'ü de anlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    2 Li tartşmaya dnmesnde ;)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    rap dinlerim atatürk'ü anlarım : )
    -----------------------------------------------------
    ertan hocam yapma gözünü sewiyim ne alakası var , rap dinliyorum müslüman'ım türk'üm , yozlaşma ile ne alakası var , ama bütün rapçiler için bu görüşü savunamam , geçenlerde eski bi tanıdık ile karşılaştım 18 yaşında çocuk sakal makal uzatmış cüppe giymiş hadi eywallah sünnettir dedik baktım şerefsiz başladı atatürk'e küfürü basmaya neymiş atatürk din düşmanıymış , ulan dünyada atatürk gibi bi adam varmı aq ah bi 10 yıl daha yaşasaydı :( , ayrıca arkadaşlar bişe duydum , aslında atatürk ve Vahdettin'in hiçbi sorunu yokmuş birbirlerine düşman gibi görünüyolarmış fakat bu stratejik bi planmış bunu düzenleyende vahdettinmiş,masonlara böle görünmek istiolarmış ve türkiyeyide bu plan sayesinde kurtarmşlar bi fikri olan varsa bu konuya güzel bi açıklama getirsin çok ilgimi çekti ama yarım yamalak bişe biliorm yani !

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    jamaican hep dikkat ettiğim birşeydir büyük kişilerin isimlerini büyük yazmak, Atatürk ün baş hafrini küçük yazmışken Vahdettin inki neden büyük? Vahdettin e saygı duyarım bir padişah ve evliyaydı fakat Atatürk ün isminide büyük harfle yazmak lazım, ayrıca ertan sanada katılmıyorum tmm yozlaşan çok ama istisnalarda yok değil!...
    Ayrıca LYCRa konunun hit almamasının sebebi (bence) millet artık sıkıldı bu tartışmalardan, bende başlığı ilk gördüğümde içimden yine kim karalıyo acaba Atatürk'ü demiştim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yavşağın teki elyazısı ile bişeyler yazmış , sonra Atatürk ün elyazısı ile diye kitap basmışlar , nutuk ta İslam dinini övmüşse , el yazısı diye ortaya atılan görüşler sahtedir ,

açıktan İslam dinini kötülemelerini kimse takmadı onlarda Atatürk ismini kullanmaya çaılşıyorlar heralde , havşlayan köpek ısırmaz i havlar dururlar , ama yine de köpektir uzak durmak lazım ,sısrmasada , salyası , biti bulaşır bu uyuz köpeklerin ( yani sitelerine girip hitini artırmayalım )
Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 17