Atatürk Ve Kayıp Kıta Mu.. Tarihinizi Araştırdınızmı..?
-
kitaptaki egzoterik bilgiler güzel de o peygamberlerle bağ kurma çabası biraz zorlama olmuş daha güvenilir tarihsel bir dayanağı olmayan karakterler bunlar.
atatürk'ün kendisi de zaten bu raporlardaki özellikle bu peygamberlerle ilgili olan teorileri "akıl dışı" bularak üstünü çizmiştir. bu bilgi de aynı kitapta yer alıyorhem zaten herkes türk olunca ne olacak başımız göğe mi erecek?
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
bilmezmiyiz be birader profildeki nerden sorusuna evap olarka muu kıtası yazmıştım vaktinde şimdi ergenekon yaptım daha sonra hz muhammedin türk olabilme ihtimalinin nerdne geldiğini felan filanda araştırmıştım sen şu kitabın ismini söylesene hacı bana
-----------------------------Kitabın adı ;Atatürk Ve Kayıp Kıta Mu..
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar geçenlerde Atatürk ve kayıp kıta Mu kitabını aldım. Baya bi hoşuma gitti hiç okuyanınız varmı?
Okuduğum kadarıyla bir kaç şey anlatıyım.
Hz. Muhammedin Türk olabilite ihtimali.
Hz. İsa Türk olabilite ihtimali kanıtlanmaya yakın.
Hz. Musanın'da Türk olabilite ihtimali.
1920 li zamanlarda Atatürk batılı halkın Türklere barbar,2. sınıf insan ve tarihsiz demesinden dolayı Atatürk araştırmaya koyulur Türklerin nereden geldiğini Ve M.Ö 77.000 yıllarında Türklerin matamatik, fizik ve astronomide bugünün teknolojisini kullandığı ortaya çıkıyor.
Yani Türk Halkı büyük bir ihtimalle Mu kıtasından gelmedir.
-----------------------------