Atatürk'ün El Yazısı Fontu...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------o değilde neden ı ü ö ş gibi harfler yok?
-----------------------------Hocam var hepsi...
-
el yazına sağlık usta :)
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------el yazına sağlık usta :)
-----------------------------o hazırlamamış ki hacı :D
-
denedim çok güzel çalışıyor.

-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------denedim çok güzel çalışıyor.

-----------------------------işte benim korkum bu Atatürkün el yazısıyla küfür
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------el yazına sağlık usta :)
-----------------------------o hazırlamamış ki hacı :D
-----------------------------hocam işin esprisi orda zaten biraz beyin cimnastiği yap sen ok ..
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------çok gereksiz değil mi ? :S ne gerek var?
-----------------------------Gerekli yada gereksiz sen bu tür şeylere o güzel kafanı yorma mürid. Seni aşar bu bu tür mevzular. ;)
-----------------------------@o6u2'nun yaptığına bakıp sonra konuş. sen kimsin de neyin beni aşıp aşmayacağını konuşuyorsun çapsız. Bu arkadaş küçük bir eğlence yapmış burda ama yarın öbürgün binlerce resim dolaşcak sosyal medyada uğraş dur.
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------Gerekli yada gereksiz sen bu tür şeylere o güzel kafanı yorma mürid. Seni aşar bu bu tür mevzular. ;)
-----------------------------@o6u2'nun yaptığına bakıp sonra konuş. sen kimsin de neyin beni aşıp aşmayacağını konuşuyorsun çapsız. Bu arkadaş küçük bir eğlence yapmış burda ama yarın öbürgün binlerce resim dolaşcak sosyal medyada uğraş dur.
-----------------------------arkadaş, amma tepki çektim, kötü birşey yapmadım ki anasını satayım.
ayrıca neden gereksiz olsun çok güzel bir font bence, bugüne kadar yapılmaması kabahat, pek çok tarihi şahsiyetin el yazısının font haline getirildiği bilinmekte halihazırda, Atatürk'ünki neden olmasın, çok güzel bir el yazısı var. -
güzel paylaşım
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------dostum genelleme yapmayalım. bakarsın birgün lazım olur döne döne ararsın .