Atatürkün Hayatta Kalan Son Askeri, Son İstiklal Gazisi Yakup Satar
-
aksam aksam bayabi üzüldüm.ALLAH yanında olsun yakup dedemizin ona acil sifalar versin.Dualarımız dedemizden istakla gazimizden esirgemeyelim.
-
abü ALLAH acil şifalar versin ALLAHdan ümit kesilmez o bu vatana gereken şeyi yaptı dualarım onunla inşallah iyleşir..
-
Ne cok isterdim biliyormusun o insanla bir kere görüşmeyi.. gerçi yüzüne bakabilirmiydim bilmiyorum bize emanet ettikleri vatanı bu hale getirmişken ama isterdim be.
Arkadaşlar yeterince şifa niyetine duada bulunmuşlar. Bende Büyük Allahım dan Nasıl hayırlı bir ömür verdiyse ona ölümünüde hayırlı eylesin inş.
-
Allah Acil Şifalar Versin...
-
Umarim son Gazimizin Kuvvaci ruhu hepimize bir nebze bulasir...Acil sifalar diliyoruz...
-
Dedemiz için hayırlısı ne olacaksa o olsun.can vereceksede acı çekmesin ama umarım eskisi gibi yaşamına devam eder mekanı cennet olsun demiyorum öyle olacaktır
-
Acil şifalar dilerim , iki dedemide göremedim... Çok isterdim görebilmek..
-
ALLAH C.C Yardimcisi olsun mekani Cennet olsun. ( AMIN )
-
Allah hayırlı akibet nasip etsin..
dediğim gibi körü körüne acilşifalar demeyelim 100 sene yaşayıp sürünmektense 30 sene yaşayıp acı çekmeden ölmek
ikincisi belkide sürünmek iidir çnkü rabbimiz bazı kullarına dünyada acı çektirir günahlarını burda cezalandırırki cennetine sokabilsin o hesaba kalmasın yani:Allah sonunu hayır eylesin..ülke için yaptığı herşeyin karşılığını alacaktır mutlaka -
Alah acil şifa versin..........
Toplam Hit: 6032 Toplam Mesaj: 24