folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk"Ün Sansürlenen Fotoğrafları...



Atatürk"Ün Sansürlenen Fotoğrafları...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

    invisible_1905 bunu yazdı:
    -----------------------------
    tranceport
    imzana dikkat et. Aziz Nesin Türkiye' deki halkın %60 aptaldır demişti ve Sivas' ta otelini yakmışlardı. Seni de aleve verirler.:D Söylemek istediğim sadece oyunu parayla satanlar şerefsizdir. (Sadece oyunu satanlar içindir bu lafım) AKP' ye gönülden oy verenler üstüne alınmasın.
    -----------------------------
    bana ucuz milliyetçilik yapmana gerek yok ben senden daha cok ülkemi bayragımı insanlarımı sevior ;) süphen olmasın iştebizi bu konuma getirenler bizi bolemeye çalısanlarhe buarada ateşe vericeklerde rahat olsun okyto kimseyle polemik yasamaya gerek yok bana basit insanlar gibi konusma  arkadasim.

     demek sivas katliamını biliosun..orada ölen 37 tane aydın insanın masum insanların ölmesine sebep olanların, cuma namazından sora oteli atese werenlerin oldunu da biliosundur dime.hani güzel dinimizi karalayanlar sadece kendinlerinin tekelinde zannedenler milli goruz catırı altına sıgınanlarr .. eeet doru ya cahil bir avuç insanın masum temiz duyguları olan hakı kandırması..
    arkadasim zaten sen iice saptırmısın konumuz akp dil? zaten akp ye oy werenlere bişi demiorm parayla kandırılanlar weya direk werenler weyda oyunu satanlar vs vs vs... eet tukıyedeki insanlar gercekten bazı seleri görmezlikten gelio anlatıncada aaa ben bunu bilmiodum diyebilio.. ülkenin nasıl peşkeş çekildigi anlatılıyo gosterilio pkk larla iş birligi yapılıo çifçine memuruna saygısızca davranılıyo hakaret ediliyo insanlarını alt kimlik die aşşalıyo  ee sora yine bu insanların arkasında oluyosa orda biraz soru işaretii. he herkesin düşüncesine saygı duyuyorum sende bana saygı duymak zorundasın


    Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 5405 Toplam Mesaj: 32