folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk"Ün Sansürlenen Görüşleri

Atatürk"Ün Sansürlenen Görüşleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı:
    -----------------------------
    MelancholiTr bunu yazdı:

bak hocam..çok dikkat çekmeye çalışıyorsun..

bu sitede 2 şey çok büyük dikkat çeker..bunuda en iyi şekilde kavradığını düşünüyorum..

1.islam dini..

2.Atatürk..

sen ikisinede saldırıyorsun..dikkat çekmek içn birşeyler yapıyorsun..

ama sana önerim dikkat çekmek istiyorsan bilginle ve kültürünle çek bu gibi şeylerde değil..

saygılarla..

Tamamen katılıyorum

Ben de aynı cevabı veriyorum; Belki de ben dikkat çekmeye çalışmıyorumdur da sen sana ters fikirlerimle senin dikkatini çekiyorum diye ortamı germeye çalışıyorsundur. Hiç böyle düşündün mü bir de? :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    O can denen gavatın götünü sikeyim, kendi tarihini yabancı dalyarakların liberalizm adı altında ulusal çıkarlarını empoze etme amaçlı ürettiği belgelerinden görmeye çalışanın alayını sikeyim. İçimde kalacağına bu yüzden ban yemeyi yeğliyorum, ulan önüne gelen götünden belge çıkarıyor ulan amına koduklarım yıllardır neredeydiniz? ülke zayıflayınca mı aklınıza  her boku tartışmaya açmak geldi! ulan dinsizi de dinlisi de vatan haini olmuş sokarım böyle işe. sesimizi çıkarsak bu vatanda bizde yaşıyoruz diyorlar susmaktan başımızı eğmekten bıktık lan! eline gazete alırsın baştan aşağı yalan, din kitabı alırsın götveren ingiliz ajanını hazret olarak yazar, polis kendini kral zanneder ortalığın amına koyar kimsede çıt yok, ülkeni savunmak için a dersin faşist olursun, devlet kurumları satılmasın dersin komünist olursun, karşı platform kurmaya çalışırsın terörle mücadeleden içeri alınırsın. mandacılığı almışlar allayıp pullayıp götten sıçma anal liberal bir tavır icat etmişler adına demokrasi koymuşlar bu yemeği yiyeceksiniz diyorlar! adım başı demokrasi, türban başı demokrasi, imam başı demokrasi, haham başı demokrasi, papaz başı demokrasi, dinde sizin dinsizlikte insan hakları da sizin özgürlükte miliyetçilik ulusalcılık terörizm olmuş ben böyle işin amına koyarım arkadaş! nokta.
    Arkadaşım o kitabın ilk baskısı ortada, yeni baskısı ortada. Sansür gayet açık. Ne götten belge uydurması?

Atatürk üzerine saklanan bir gerçeği belirtiyor adam ne var bunda.

Can dündar'a bu nefretiniz neden, onu anlayamıyorum ben.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    ve final olarak da Atatürk'ün görüşlerini savunan bir yazı paylaşan beni Atatürk hakkında düzgün konuşmakla uyarıyorsun....

her, Atatürk hakkında konu açan Atatürkçü olsaydı.. bi milli güvenlikçimiz vardı "ben Atatürkçüyüm diyen adam gerçek Atatürkçü değildir, gerçek Atatürkçü her yerde ben Atatürkçü'yüm diye dolaşmaz." derdi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi
    HaYVaN bunu yazdı:

Atatürk müslümandır ve müslüman olarak ölmüştür.

Annesi Zübeyde Hanım onun için her zaman namazda dua etmiştir.

Bu gün gittiğimiz mahkemeler de K.Atatürk imzalı şu sözü görürüz: "Adalet Mülkün Temelidir."

Bu sözün Hz.Ömer'e ait olduğunu hatırlarsak, K.Atatürk'ün islam alimlerinin sözlerini onayladığı kanısına varabiliriz...

Aklıma geldi şimdi...

Bir de sufizm ekolünün içinde olanlara arkasını dönmemiş bir insandı... (bkz:hacı bektaş-ı veli,hallac-ı mansur,ahmet yesevi...)

Bir de bunlara Mevlana yı eklemem gerekecek burada...Dergahı eğitime kapatmış fakat sözlerini ve tutumlarını geçer not ile kıldığından müzeye çevirmiştir...

Hatta Kurtuluş Savaşından önce de Bektaşi dergahını dolaşıp,oradaki mürşitlerin desteğini almıştır falan...

Hz. Ömer beni nasıl buralara getirdiyse artık,neyse ekleyeyim dedim =))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    TekBuluT bunu yazdı:

VIGILANTE bunu yazdı:
    ve final olarak da Atatürk'ün görüşlerini savunan bir yazı paylaşan beni Atatürk hakkında düzgün konuşmakla uyarıyorsun....

her, Atatürk hakkında konu açan Atatürkçü olsaydı.. bi milli güvenlikçimiz vardı "ben Atatürkçüyüm diyen adam gerçek Atatürkçü değildir, gerçek Atatürkçü her yerde ben Atatürkçü'yüm diye dolaşmaz." derdi.

Konuşmaların öncesini okumadın sanırım. Olay Atatürkçülük değil, Atatürkçü falan değilim zaten. Atasını seven, atasının söylediklerinin, sonucu ne olursa olsun saklanmaması gerektiğini düşünen biriyim sadece.

ZAYGO arkadaşım sanki Atatürk üzerine ileri geri konuşuyormuşum gibi "Atatürk üzerine konuşurken laflarına dikkat et demiş" benim yaptığım ise Atatürk'ün TTK tarafından sansürlenen fikirleri üzerine bir yazıyı paylaşmak sadece. O yüzden yazdım öyle.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    dumanemre bunu yazdı:

VIGILANTE

senin herhalde beynindeki Atatürkü tam oturturamamışsında ondan böyle gerçekliliği kanıtlanmayan söylemleri bizimle paylaşıyorsun.. Şimdi diyelim doğru bu yazılanlar dindar kesim bak dinci demiyorum Atatürk'ü sevmesin mi? veya Atatürkün dinle cok iç içe oldugunu söyleyelim..o zaman da dine soğuk kişiler mi Atatürkü'ü sevmesin? cok saçma bir yazı.Belirli bir kısmı Atamızın sevgisinden yoksun bırakılması için yazılmış bir yazı...Atatürk, ister islamla alakalı olsun ister olmasın bu türkiyede yaşayan herkesin Atasıdır ve herkes ona minnet duymak zorundadır..He Atatürkü sevmeyenler  onlar zaten rotası belli.Onlar  battı balık hesabı hatalarının farkında olmadan devam ederler..Ama gerek müslüman gerek gayrimüslim Atamıza borcumuz var ve O hepimizin Atası....

Gerçekliği kanıtlanmayan mı? Arkadaşım o bahsedilen kitabın ilk baskısı hala duruyor, yeni baskısında da çıkarılan yerler belirtilmiş işte daha ne kadar kanıtlanabilir ki :D

Atatürk'ü kafama oturtamamış değilim, olsa olsa "Atatürk'ü bir insan değil bir sembol olarak beyinlere kazımayan eğitim sistemin dayattığı Atatürk kalıbını" kabul etmemişimdir. Bu yüzden zaten Mustafa filmi vesaire beni rahatsız etmiyor.

Senin de dediğin gibi Atatürk siyasi ve askeri kimliği altında nasıl bir insan olursa olsun yaptıkları bellidir, eserleri sabittir. Bu yüzden Atatürk'ün sansürlenmiş bir yazısını paylaşmak gereklidir. "Kafanızdaki Atatürk"'ün "Gerçek Atatürk"'e daha yakın olmasını sağlar bu sonuçta.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

!up.

(Yeterince tartışıldı biliyorum da şu kitabın sansürsüz hali üzerine bir bilgi gelmedi, ondan)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

ben ne kadar can dündar'ı pek sevmesem de sonuçta kışlalı ekolunden gelmektedir.

arkadasın yazdıkları doğru. Atatürk dine saygılı bir kişiydi ve dinin olmasından yanaydı ancak dindar bir insan değildir.

``Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. benim manevi mirasım bilim ve akıldır. zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilimin gelişimini inkar etmek olur.
    Benim türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar.``

işte bu açıklama Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatmaktadırlar. Ancak ülkemizde herkes Atatürk'ü kendine göre yorumladığından bu sözleri göz ardı edilmektedir.

not: arkadaşın belirttiği medeni bilgiler kitabında yazılanlar doğrudur. ayrıca o kitaptakileri yorumlayabilmek, sorgulayabilmek için Atatürk'ü şekillendirmiş olan düşünceleride bilmek gereklidir.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

can dündar itine ben de güvenmem aslen ama bilgilerin gerçeklik payı var can dündarla alakalı bi konu diil ama ben ATATÜRK'ün ateist olduğuna inanıyorum

çünkü o da bizler gibi tüm dinlerin 'denizin dibini' boylamasını istiyor

bkz. Andrew Mango Mektp Medeni Bilgiler

O da yok.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

PROF. MEHMET KEREM

İSTANBUL ÜNIVERSITESI CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESI PSIKIYATRI BÖLÜMÜ

ERGENEKON ASLINDA ATATÜRK'ÜN KIŞILIĞINE VE O'NUN KIŞILIĞINDE VAR OLMUŞ TÜRK MILLETINE CUMHURIYETINE KARŞI GIRIŞILEN EN KAPSAMLI PSIKOLOJIK SALDIRI ÖRNEĞIDIR. BU NEDENLE TUTUKLAMALARIN YARATTIĞI ASIL TAHRIBATIN DA BU PSIKOLOJIK CEPHEDEN GELECEĞINI GÖRMEMIZ GEREKIYOR.!
    ...
    PAVLOV'UN KÖPEKLERI VE MILLI REFLEKSIN KIRILMASI

İSTANBUL ÜNIVERSITESI CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESI PSIKIYATRI BÖLÜMÜ PROFESÖRÜ MEHMET KEREM DOKSAT ŞÖYLE AÇIKLIYOR:

'BILIRSINIZ, ÜNLÜ RUS FIZYOLOG PAVLOV, KÖPEKLERINE ET VERIRKEN BIR YANDAN ZIL ÇALINCA VE BUNU DEFALARCA YAPINCA, BIR SÜRE SONRA ETI GÖRMEDEN DE ZIL SESINI IŞITINCE HAYVANIN SALYASI AKMAYA BAŞLAR. BU ŞARTLI REFLEKSTIR: HAYVANIN TABIATINDA OLMAYAN BIR UYARAN (ZIL SESI) , ONU TABIATINDA OLAN ETI GÖRMÜŞ GIBI HEYECANLANDIRMAKTAD IR. AMA EĞER SÜREKLI OLARAK ZIL ÇALIP HIÇ ET GÖSTERMEZSENIZ, BIR SÜRE SONRA BU ŞARTLI REFLEKS SÖNER; DEVAMININ TESISI IÇIN ARADA ET DE GÖSTERILEREK PEKIŞTIRILMELIDIR.

HIÇBIRIMIZ DÜNYAYA TÜRK, MEKSIKALI, SÜNNÎ VEYA KATOLIK OLARAK GELMEYIZ; BUNLAR BIZE ÖĞRETILEN DEĞERLER, YÂNI ŞARTLI REFLEKSLERDIR. EĞER PEKIŞTIRILMEZLERSE, ZAMANLA SÖNERLER.

BIR GÜN PAVLOV'UN ENSTITÜSÜNÜ SU BASAR. KÖPEKLERIN BIR KISMI BOĞULUR BIR KISMI DA GÜNLERCE TERÖRIZE OLUR ÇÜNKÜ ÖLÜMDEN ZOR KURTULMUŞLARDIR. KURTARILABILENLER TEKRAR ENSTITÜYE TOPLANIR. PAVLOV ZIL ÇALAR, KÖPEKLERDE TIK YOK! ŞU MÜTHIŞ SONUCA VARIR: AĞIR TRAVMALAR,(ERGENEKO N VE SOSYO EKONOMIK ŞARTLAR) ŞARTLI REFLEKSLERI ORTADAN KALDIRIR. İNSANI VEYA HAYVANI EN DOĞAL, EN ILKEL HÂLINE GERI DÖNDÜRÜR.

BIR YANDAN HER GÜN 15–20 ŞEHIT, 'KANLARI YERDE KALMAYACAK' DENIP SÜREKLI KANLARININ YERDE KALMASI, BIR YANDAN ERGENEKON BILMEM NE DEYIP BÜYÜK BIR ÇOĞUNLUĞUNUN SUÇSUZ OLDUĞUNA HERKESIN EMIN OLDUĞU, HÂTTÂ TEK SUÇU ATATÜRK'Ü VE ONUN ILKELERINI SEVMEK OLAN INSANLARIN SABAHA KARŞI EVLERINDEN ALINARAK HAPSE ATILMALARI… BIR YANDAN ORADA BURADA ARABA YAKARAK, POLISE TAŞ ATARAK ETNIK KALKIŞMALAR… HEPSINI TOPLARSANIZ, TEMEL GÜVENLIK DUYGUSU ORTADAN KALKIYOR.

PAVLOV'UN KÖPEKLERINDEKI GIBI, BU KADAR AĞIR TRAVMALARLA ŞARTLI REFLEKSLERIMIZ (MILLÎ DUYGULARIMIZ VE TEPKILERIMIZ) KIRILIYOR.

BATILI EMPERYALISTLER YOK ETMEK ISTEDIKLERI ULUSLARA SALDIRIRKEN O ULUSLARIN ÖNDERLERINDEN BAŞLARLAR IŞE. ÇÜNKÜ ULUSAL BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAYAN ULUSAL ÖNDERDIR.
    BUNU GAYET IYI BILEN EMPERYALISTLER BU NOKTADA PSIKOLOJI BILIMINI DE YARDIMA ÇAĞIRIRLAR.
    ..
    MESELA ERMENILERLE TÜRKLER ARASINDA ULUSAL BIR DÜŞMANLIK MI VAR, ORADA VAMIK GIRER DEVREYE VE BU DÜŞMANLIĞIN KÖKENLERINI INCELER.

PEKI INCELEME DEDIĞIMIZ ŞEY NEDIR?

BURADA IZLENEN YOL ULUSAL YA DA ETNIK DÜŞMANLIKLARIN ORTADAN KALDIRILMASI DEĞIL, ABD'NIN TEHDIT OLARAK GÖRDÜĞÜ ULUSLARIN ULUSAL BILINÇLERININ, TARIHLERININ VE BENLIKLERININ SORGULANMASI, AŞINDIRILMASIDIR.

KISACASI MILLI DUYGUNUN YOK EDILMESIDIR ETNIK PSIKIYATRININ GÖREVI.
    ....
    İŞTE BIZI ILGILENDIREN ŞEY DE BUDUR.

BIR ULUSUN ULUSAL BILINCINI, ULUSAL DUYGUSUNU VE REFLEKSINI NASIL YOK EDERSINIZ?
    BUNUN DENENMIŞ, SINANMIŞ BIR YÖNTEMI VARDIR, O ULUSUN TARIHSEL VARLIĞINI SORGULAMAYA AÇARSINIZ.

YANI O ULUSUN TARIHINI YENIDEN TARTIŞIRSINIZ.

MESELA TÜRKLER KENDILERINI KAHRAMAN BIR ULUS OLARAK MI GÖRÜYORLAR?

O ZAMAN ONLARA NE KADAR KORKAK BIR ULUS OLDUKLARINI GÖSTERMEK GEREKMEKTEDIR!

YA DA TÜRKLER ATALARINI, YANI ATATÜRK'Ü ÇOK MU YÜCELTIYORLAR?

O ZAMAN ONLARA ATATÜRK'ÜN NE KADAR SIRADAN BIRI OLDUĞUNU GÖSTERIN.

...
    FARKINDAYSANIZ SON ON YILDIR TAM DA BÖYLESI BIR DÖNEMDEN GEÇIYORUZ.

SÖZDE DEMOKRATLIK, TARTIŞMA KÜLTÜRÜ ADINA NEYI TARTIŞIYORUZ VE BIZDEN NEYI KABUL ETMEMIZ ISTENIYOR?

DIYORLAR KI SIZ SOYKIRIMCI BIR MILLETSINIZ!

ERMENILERE SOYKIRIM UYGULADINIZ.

BIZ DIYORUZ KI HAYIR UYGULAMADIK!

O ZAMAN UYANIK EMPERYALIST DIYOR KI: TAMAM MADEM UYGULAMADINIZ, BUNU HEMEN REDDETMEYIN, TARTIŞALIM, ÖYLE BIR SONUCA VARALIM.

SIZE MANTIKLI GELIYOR, NASILSA BIZ SUÇSUZUZ, TARTIŞMADAN GALIP AYRILIRIZ DIYORSUNUZ.
    AMA TARTIŞMA MASASI KURULDUĞUNDA HIÇ DE ORTADA EŞIT BIR TARTIŞMA ŞANSI OLMADIĞINI GÖRÜYORSUNUZ.

BIR BAKIYORSUNUZ, TÜM TELEVIZYONLAR, GAZETELER, AYDINLAR SIZIN ERMENILERI KATLETTIĞINIZI YAYMAYA BAŞLIYOR.

KANITLARI VAR MI?

ELBETTE YOK!

AMA YALAN BIR KEZ YAYILDI MI VE YALANI SÖYLEYENLERIN SAYISI ÇOK OLDU MU, GERÇEĞIN SESI ÇIKMAZ OLUYOR.

HAYIR DIYORSUNUZ, GERÇEKLERI BIR DE BIZ ANLATALIM.

AMA ANLATAMIYORSUNUZ, ÇÜNKÜ TÜM PROPAGANDA KANALLARI SIZE KAPATILMIŞ.

İŞTE O ZAMAN ANLIYORSUNUZ TARTIŞMAYA AÇMAK DENILEN TUZAĞI.

ÇÜNKÜ BU SÜRECIN SONUNDA, ULUSAL GURURU VE HASSASIYETLERI YÜKSEK INSANLAR BILE 'ACABA' DEMEYE BAŞLIYOR!

ACABA GERÇEKTEN ERMENILERI BIZ MI KATLETTIK?

YANI ULUSAL BENLIKTE ILK KIRILMA YAŞANIYOR...
    ....
    PSIKOLOJIK HARBIN ETKISI ÇOK BÜYÜK BIR HIZLA BU ŞEKILDE YAYILIYOR.
    SONRA SIRA KÜRTLERE GELIYOR!

SIZDEN TARTIŞMANIZI ISTIYORLAR.

TARTIŞMA BAŞLIYOR VE YINE KAYBEDIYORSUNUZ. ..
    ...
    BIR DÜŞÜNELIM SON DÖNEMDE NELERI TARTIŞMAYA AÇTIRDIK VE NEREDEYIZ.

BUGÜN MISAK-I MILLI'YI PEK ÖNEMSEMIYORUZ.
    KIRMIZI ÇIZGILERI UMURSAMIYORUZ.
    TÜRK DILININ ÖNEMI KALMAMIŞ.
    BU ÜLKEDE FEDERASYON DA OLABILIR.
    ERMENILERDEN ÖZÜR DILEYEBILIRIZ.
    KÜRTLERE BIRAZ TOPRAK VEREBILIRIZ. .
    KISACASI ULUSAL VARLIĞIMIZA AIT HAYATI HER ALANDA VE KONUDA KAYBETMIŞ DURUMDAYIZ.
    ...
    PEKI SIRA NEYE GELDI?

SIRA ATATÜRK'E GELDI.

ÇÜNKÜ ÖNEMLI OLAN ULUSAL ÖNDERI YOK ETMEKTIR.
    O HALDE TÜM ÖNDERLERE YAPILANI ATATÜRK'E DE YAPALIM.
    O'NUN NE KADAR ZALIM BIR DIKTATÖR OLDUĞUNU TARTIŞALIM.
    O'NUN ASLINDA ZAAFLARI OLDUĞUNU TARTIŞALIM.
    HATTA O'NUN ANASINI BILE TARTIŞALIM.
    EVET, EMPERYALISTLERIN GÜNDEMINDE BU VARDIR..
    TARTIŞIN DIYORLAR BIZ SIZIN ATANIZIN ANASINI TARTIŞMAK ISTIYORUZ!
    SONRA?
    SONRA DA SIRA SIZIN ANANIZA GELECEK!
    HEPINIZINKINE GELECEK!
    ....
    ...
    İŞTE ASIL PSIKOLOJIK HARP CEPHESI DE BURADA KURULUYOR!

YILLAR ÖNCESINE GIDIYORSUNUZ. ..

MONDROS IMZALANMIŞ.

SONRA DÜŞMAN ASKERLERI İSTANBUL'A ÇIKARTMA YAPMAYA BAŞLIYOR.

MILYONLARCA TÜRK SADECE IZLIYOR!

DEMEK KI ÖNEMLI OLAN ILK ADIM, IŞGALI IZLETTIREBILMEKMIŞ!

AMA AYNI ZAMANDA BIR DE MASA!

TARTIŞACAKSINIZ.

TARTIŞMA MASASINDA BIZIM SADRAZAM EMPERYALISTLERE YALVARIYOR, BIRAZ ACIYIN DIYE.
    PEKI IZLEYEREK, TARTIŞARAK NEREYE VARABILIRSINIZ?
    ...
    EMPERYALISTLER ASLINDA ŞU ANDA BEYINLERIMIZE VE YÜREKLERIMIZE YÜZYILIN ÇIKARTMASINI YAPIYOR.
    MEHMET AKIF, ÇANAKKALE IÇIN NE DIYORDU
    'ŞU BOĞAZ HARBI NEDIR? VAR MI KI DÜNYADA EŞI?
    EN KESIF ORDULARIN YÜKLENIYOR DÖRDÜ BEŞI,
    -TEPEDEN YOL BULARAK GEÇMEK IÇIN MARMARA'YA-
    KAÇ DONANMAYLA SARILMIŞ UFACIK BIR KARAYA.'
    ...
    ÇIKARTMA SÜRERKEN IKI TAVIR VAR ALINACAK.
    BIRI İSTANBUL'DA IŞGALCILERI KARŞILAYAN VE ONLARDAN TOKAT YIYEN BIR OSMANLI PAŞASI OLABILIRSINIZ.
    YA DA DOLMABAHÇE'DEN ÇIKARTMAYI IZLEYEN BIR PADIŞAH.
    BELKI DE EVININ PERDESINI KAPATAN SIRADAN VE SUSKUN BIR TÜRK...
    AMA ASLINDA HEPSI AYNI KAPIYA VE AYNI KIŞILIĞE ÇIKAR.
    İZLERSINIZ!
    HER ŞEYI!

YA DA ILK KURŞUNU ATAN HASAN TAHSIN OLURSUNUZ.

HASAN TAHSIN'E KADAR BU ÜLKEDE DÜŞMANA HIÇ KURŞUN ATILMADIĞINI BILMEK NE KADAR UTANÇ VERICI ASLINDA!

PEKI HASAN TAHSIN'I NE KADAR TANIYORUZ?

HASAN TAHSIN'I HASAN TAHSIN YAPAN NEDIR?

'İLK KURŞUN'DAN ÖNCE DE KURŞUN ATMIŞTIR HASAN TAHSIN.

TARIHIN GARIP CILVESI HASAN TAHSIN AVRUPA'DADIR VE BIR FILME GIDER.
    FILMDE TÜRKLER AŞAĞILANMAKTADIR.
    HASAN TAHSIN BU FILMI IZLEMEZ.
    'ÖNCE IZLEYEYIM SONRA ELEŞTIREYIM' DEMEZ.
    YA NE DER?
    TÜRK'E KÜFREDENIN CANINA OKURUM DER!
    VE ÇIKARIR SILAHINI ATEŞ EDER BEYAZ PERDEYE!
    FILM ORADA BITER!
    ....
    HASAN TAHSIN'IN INSANI VE SIRADAN YANIDIR BU.

HIÇBIR INSAN KENDISINE, ANASINA, BABASINA, ATASINA, MILLETINE, BAYRAĞINA KÜFRETTIRMEZ.
    EN BASIT INSAN GERÇEĞIDIR.

İLKOKULDA BIR ÇOCUĞUN ANASINA KÜFRETMEYE KALKARSANIZ, SIZINLE ANASININ DURUMUNU TARTIŞMAZ, BUNUN CEVABI SURATINIZA YIYECEĞINIZ YUMRUKTUR.

NEDEN?

ÇÜNKÜ ÇOCUĞUN EN İNSANİ VE SIRADAN YANIDIR BU!
    İŞTE ERGENEKON OLAYI , ERMENI SORUNU, KÜRT AÇILIMI VE CAN DÜNDAR’IN INSANİ DENİLEN (MUSTAFA) BELGESELININ BAM TELI DE BURASI.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 9652 Toplam Mesaj: 42