folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"Ün Yaverinden Bir Anı Kesinlikle Okuyun!....‏

Atatürk"Ün Yaverinden Bir Anı Kesinlikle Okuyun!....‏

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    tigin59 bunu yazdı:
    -----------------------------
    biz senin fidanların biz bunları yapmadık.sen elbette bilirsin bilirsin mustafa kemal.elsiz ayaksız bir yeşil yılan,yaptıklarını yıkıyorlar mustafa kemal.hani bir vakitler kubilayı kestiler çul buyurdun kesenleri astılar ,sen uyudun asılanlar dirildi. mustafam mustafa kemalim...  
    harikasınız beyler sağolun.Atatürkün yaptıklarının %10'unu yapacak zekaya ve cesarete sahip olmadan sırf 2-3 kişiye fors atmak için Atatürkü eleştrebilme hakkını kendinde gören dallamalarada burdan selam olsun.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Utanıyorum ATAM!

Kurtarıcımız,Başbuğum,Babam...Atam! Sana bu mektubu sonsuz ruhuna hitaben yazıyorum.Sadece varlığını hissediyorum ve utanıyorum.Bundandır yüzümün yerde olması.Söz vermiştim Atam;Tutamadım, tutamadık.Sene de bir defa huzuruna varmak değilmiş seni yaşatmak.Anlayamadık.Sen bize uyanık olun dedin biz rehavet ve tembellik uykularına daldık.

Senin o gittiğin gün var ya Atam.O gün senin arkandan timsah gözyaşları dökenler şimdi ağzı salyalı bir köpek gibi davranıyor.Senin bize emanet ettiğin hazinen var ya Atam, işte onu koruyamadık senden sonra... Sen o mağrur sesinle ''Türkiye Hocalar ve şeyhler ülkesi olmayacaktır'' demiştin ya;Bugün geliyor aklıma ve yüzüm kızarıyor.Şimdi burda olsan ve ''Bu ne iş çocuk? Ben size Türklüğün bağrından kopan bir avuç toprağı vatan eylemiştim.Görmekteyim ki mevcudiyetinizin temelini anlayamamışsınız.'' desen nasıl cevap vereceğiz diye düşünüyorum...

Yine de umutsuz değilim Atam!... Biliyorum ki biz Cumhuriyetin bekçisi Türk Gençliği anımsayamasak da, unutmuş değiliz ezeli ve ebedi görevimizi ve sana söz veriyoruz Atam, Cumhuriyetimizi namusumuz bilerek koruyacağız. Senin de bizle öğrettiğin gibi Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar olması için kanımızın son damlasına kadar yılmadan ve usanmadan çalışacağız.Çünkü biliyoruz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımız da ki asil kanda mevcuttur.

Saygılar

Not:Alın teridir!

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

mtz bunu yazdı:
    ki bu ozamandi simdi basimizda ibnenin biri duruyor.

o ipne dediğin adam öncekiler gibi kendi kafasına göre devleti yönetmemiş halkın seçimiyle gelmiş. ama tabi aramızda demokrasiyi sevmeyenler var.

sorsan atatürkçüyüm,kemalistim naraları atar. ama halk AKP ye oy verince bu halkın ztn yarısı salak,eğitimsiz fln filan  ama Atatürk ün benimsemiş olduğu '' Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir.'' ifadesini hiç sayarlar. Atatürk'ü kullanarak siyaset yaparlar. Atatürk eğer kurduğu partinin bu kadar içler acısı olduğunu görse kapatırdı herhalde. 

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    böyle konularla insanlar Atatürk ve Atatürkçülükten soğuyor.sonrada karşısına geçip işte yobaz, işte Atatürk düşmanı diyorsunuz.

Atatürk'ü canımdan çok seviyorum.ama artık nabza göre şerbet verilmesinden bıktım.R.Tayyip Erdoğan bir hareket yapıyor.hemen mail kutum Atatürk'ün tam aksini yaptığı hikayelerle doluyor.ne hikmetse hepside yaverinin anıları oluyor.ne çok anı yazmış bu yaver bey !

Atatürk'ü siyaset malzemesi yapmaktan vazgeçin.Atatürk, bu milletin varlığına şükrettiği, minnettar olduğu birisidir.bırakın öyle kalsın.öyle daha güzel...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    o ipne dediğin adam öncekiler gibi kendi kafasına göre devleti yönetmemiş halkın seçimiyle gelmiş. ama tabi aramızda demokrasiyi sevmeyenler var.

sorsan atatürkçüyüm,kemalistim naraları atar. ama halk AKP ye oy verince bu halkın ztn yarısı salak,eğitimsiz fln filan  ama Atatürk ün benimsemiş olduğu '' Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir.'' ifadesini hiç sayarlar. Atatürk'ü kullanarak siyaset yaparlar. Atatürk eğer kurduğu partinin bu kadar içler acısı olduğunu görse kapatırdı herhalde. 

demokrasiyi kendine araç olarak görenleri unutma

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
Toplam Hit: 2177 Toplam Mesaj: 16