Ateist Şinası :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dynamite_mc
    dynamite_mc's avatar
    Erkek
    CANLAR!!!!!!! hergün şu aktif form başlığı sayfasında ateist muhabeetini görmekten sıkıldım şu saçmalığa bir son verin yeter artıkk

For_An_Angel
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

dynamite_mc bunu yazdı:
    -----------------------------
    CANLAR!!!!!!! hergün şu aktif form başlığı sayfasında ateist muhabeetini görmekten sıkıldım şu saçmalığa bir son verin yeter artıkk
    -----------------------------

bu konu son verneye yönelik açılmış bir konu zaten :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ateist olan kimselere sorarlar mesela "öldükten sonra ne olacak?"  güzel kardeşim şimdi ben senin deyiminle bir "dinsiz münafık ateist"  olarak , elimde gökten inmiş bir kitap olduğunu iddia etmiyorum , bunu iddia eden sensin ve sen açıklayamıyorsun ölüm nedir yaşam nedir, neden varız ? bahsettiğin tanrı(lar) bizi neden yarattı vb vb. sonra tutupta buna inanmıyorum diyen kimselerden bu konularda açıklama beklemek haksızlık olmuyormu ?

nasıl yaratıldığımızı bilmiyorum ama senin kitabında yazıldığı gibi yaratılmamış olduğumuzu da ve öldükten sonra senin iddia ettiğin senaryonun gerçekleşme olasılığını da mantıken düşük buluyorum. bildiğim tekşey bir şey bileceksek bu bileceğimiz şeyi araştırmak zorunda olduğumuz. ölümü de yaşamıda araştırabiliriz mesela gerçekten merak ediyorsan bu soruların yanıtını. gaipten intikal ettiği iddia edilen kitaplardaki masalları gerçek kabul edip inanmktan daha makul sonuçlar elde edilecğeini düşünüyorum.  Birileri de bununla aklınca dalga geçiyor . Ozaman bende başlayım dalga geçmeye senin dininle kitabınla , mitolojik hikayelerinle?

ama sonra birileri alınıyor fena halde, hiç mi insanlara saygın yok oluyor  fln fln ...

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2927 Toplam Mesaj: 14