Ateri Salonu - Jetonlar Benden
-
tuğrulbaba saten ateri salonu klasoru icerisinde name emülatorun bir yedek exe si bulunmakta onu ordan tekrar kurup ateri salonu roms klasorunu direk yenisinin icerisine kopyaladıgında kesin 100/100 calısacaktır bide ole dene istersen..
-
İyi güzelde hani Goal3 :D
-
mustapha varmı mustapha
zamane mustafası
az dinazor öldürmedik -
Mustafa yok mu :/ Çocukluğum ateri salonunda bu oyunu oynamakla geçti, her jetonda bir oyun bitiriyordum :)
-
mustafa cadillcac an dinasoros işte indirmedim ama sste gözüküyor
-
hey gidi günler hey. hesaplasam milyarla para verdim o salonlara :D
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Mustafa yok mu :/ Çocukluğum ateri salonunda bu oyunu oynamakla geçti, her jetonda bir oyun bitiriyordum :)
mustafa güzeldi ya :D bende oyuyodum sürekli ama mustafayı deil diğer kaslı kırmızı tişortlü adamı seçiyodum sonra king of figsters oynuyodum uıro leona bide roberti seciyodum sonu getiriyodum sürekli :D ne günlerdi bee sokaklardan demir toplayıp satıyoduk ateriye gidiyoduksadık ağa senin a.k (aterinin sahibi:)
-
hp32 bunu yazdı:
mustapha varmı mustapha
zamane mustafası
az dinazor öldürmedik
-----------------------------olmazmı yarında onu eklerim merak etmeyin aklınıza gelebilecek tum oyunlar mevcut..
-
hoca eyw fakat mamede bazı romlar chd hatası veriyor nasıl hallederiz bilen var mı ?
edit:kendi cevabımı kendim veriyorum ki belki birileri daha merak etmiştirçözüm: http://www.gametronik.com bu siteden gerekli chd dosyalarını zip dosyasıyla aynı ada sahip klasör içine atın (bu klasörü sizin oluşturmanız gerekebilir)