Ateş Et Balonu Vur Sigarayı Al
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------o tüfekler 4.5 çapındadır.
1.hilesi; içine 3mm yuvarlak bilya koyarlar zaten sağa sola kaçar
2.hilesi ; namluyu gözle görülmücek derecede bükerler
3.hilesi; gez ayarı zaten işe yaramadığı gibi oda bozuktur.
bu iş tbt mürüdlerine göre değil
-----------------------------
-
ben çok vurdum ama balonu hedef almadım balonu hedef alınca vurmuyo :)=
bu ara kendi silahımızla ateş edebilirmiyiz?
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben böyle bir stant açmayı düşünüyorum çarşıya ama tüfeğim var balonum var sigaralarım var
ama bu işin hilesi varmış tüfek ve mermi ile ilgili ne acaba?
-----------------------------tüfek ve balonu sade olarak aç, yanınada ufak bi sigara standı aç onları da ayrı ayrı sat 2 işi birleştirme...
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben böyle bir stant açmayı düşünüyorum çarşıya ama tüfeğim var balonum var sigaralarım var
ama bu işin hilesi varmış tüfek ve mermi ile ilgili ne acaba?
Balonla iş yapcaksan kapalı bi stant kurma açık hava olsun örnek sahil kenarı ama dikkate değer biyer olsun şöle gençlerin takıldığı flan anlıcan balonlar sabit durmasın hareketli olsun:) -
ayarını bozabilirsin ama en çok tutanı el çabukluğuyla yapılıyo. 5 tane attırcaksan ilk 4 bilyayı koyuyosun, 5. yi koyuyomuş gibi yapıp koymuyosun. devam etmek isterse bu sefer 4. seferde mermi koymuyosun adam çakmasın durumu diye. bidaha isterse 2. de filan vs... bu sayede adamı hırslandırıp sonra bıraktırıyosun. arkadaş vardı çalışan ordan biliyorum.
ayarı bozarsan adam ilk bikaç atışından sonra anlayıp bidaha atmaz
-
Tüfek degil sana şut çeksinLer penaltı 5de 4 yada 5,3 gol atana sigara yapamayandan 3 Lira alırsın :D
-
RaqeStorM bunu yazdı:
Tüfek degil sana şut çeksinLer penaltı 5de 4 yada 5,3 gol atana sigara yapamayandan 3 Lira alırsın :D
-----------------------------bana uyar ben ankaraspor gençtakımının kalecisiyim :D
yanlış yere çattın :D