Ateşi Elle Tutmak
-
http://video.eksenim.mynet.com/teknisyenarif/yanan_alevi_elle_tutmak/139691/
abi bunu nasıl yapabiliriz.
-
O topta birşey vardır kesin :D
-
bn bunun benzerini kolonya ve pamukla yapmıştım elimde bulaşık yıkama eldiceni olmasına rağmen elim ısınıodu baya :S
-
şimdi anlatıyorum: %100 pamuktan yapılmış bi kumaşı alıyosunuz(eski atlet vb.) dikdörtgen şeklinde kesiyosunuz(avuçiçi kadar filan) sonra yine pamuk ipliğini tam ortasından 1-2 kere geçirdikten sonra top olcak şekilde iplikle sıkıştırıp pamuk ipliğini baplıyosunz. top hazır.
sonra da çakmaklara doldurulan sıvıdan koyuyosunuz(zippolara filan)
yakıyosunuz, alttan tutuğunuz sürece bişey olmaz. benim yaptığım gibi koltuğun altına kaçırmayın :|
-
ağzıyla alev söndüren elemanlardamı böle yapıo acep
-
kanki o bişeymi ben arkadaşın pantoluna komple kolanya döküp yaktıydım çok cırladyıdı ama bi bok olmadı:d çok pis sardı ayrıcana )
-
Ate$i tutucaz diye ba$ka bi$eyi tutmayalım.. :B
-
pek bi gereksizmiş yahu
-
metacafede vardı onun yapılışı..bulursam yollarım sizde bakın isterseniz
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------metacafede vardı onun yapılışı..bulursam yollarım sizde bakın isterseniz
-----------------------------Video'nun sonunda yapılışını gösteriyorlar.. (bknz. http://video.eksenim.mynet.com/teknisyenarif/yanan_alevi_elle_tutmak/139691/)
-
bertanyus bunu yazdı:
-----------------------------şimdi anlatıyorum: %100 pamuktan yapılmış bi kumaşı alıyosunuz(eski atlet vb.) dikdörtgen şeklinde kesiyosunuz(avuçiçi kadar filan) sonra yine pamuk ipliğini tam ortasından 1-2 kere geçirdikten sonra top olcak şekilde iplikle sıkıştırıp pamuk ipliğini baplıyosunz. top hazır.
sonra da çakmaklara doldurulan sıvıdan koyuyosunuz(zippolara filan)
yakıyosunuz, alttan tutuğunuz sürece bişey olmaz. benim yaptığım gibi koltuğun altına kaçırmayın :|
-----------------------------
eyv sagolasın hacı :D oraya dökülen sıvının ne olduğunu soracaktım genel sordum herkes öğrensin diye eve gidince deneyeceğim sagolasın.inş. elim yanmaz :|:|