folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ateşkesmiş Peh Peh Yusuf Yusuf Deyin Şuna

Ateşkesmiş Peh Peh Yusuf Yusuf Deyin Şuna

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    bugün başbakanla genelkurmay başkanı görüşecek anladılar bunlar bizim elimize verir diye akıllarınca biz ateşles yaptık diyecekler bunların ...........
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    yumurta kapıya dayandı.. tüm birlikler doguda hazır halde sadece emir bekleniyor. anladılar Yiyemicekler ya*rağın altına girdiklerini ama bu Paşada  Türklük varsa kanında  Değil Ateşkez Beyaz bayrak çekip biz türküz deselerde alayının Kökünü kazımak için giriceklerdir.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    O senin dediğinin olabilmesi için,çok iyi bir dışbakanlık lazım.Kim yapacak bunu ? rte'nin onayı olmadan ağzını açamayan gül efendimi?
    Hiç sanmıyorum onlar kankaları abd ile nasıl daha güzel gül bahçelerine koşarız.bunun hesabını yapıyorlar.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

pekekeli verici amcuxlarin bilindik oyunlari...sizi kim muhatap aliyor?! birimi ossurdu...

"kck yürütme konseyi,kendini savunma,güclerimiz?!!!,sorumlu davranis" ne tarafimla güleyim...

boklu salvarinla takim elbise giymeye calisirsan böyle olur...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    terör örgütlerine sanki resmî orduymuş gibi muamele yapıyorlar.terörizmin ateşkesini de ilk defa duyuyorum.bakalım daha neler duyacağız?

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu hukumet bu devlet bu ateskesi kabul ederse, pkk nin koku sittim sene kazinmaz bu ulkeden.
    ki bu hukumet secim yuzunden tekrar sehit cenazesi ile zora dusmemek icin kabul edebilir.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osman127
    osman127's avatar
    Erkek

bunların ki ateşkes falan değil el altından yine yürütecekler eylemlerini ama eninde sonunda kökünüz kuruyacak yaşadığı vatana isyan eden herkesin sonu budur bu dünyada olmasa da ahirette elbet masum kanı dökmenin bedelini ödeyeceksiniz

bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar bir kibrit bir milyon ağacı yakar

Bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar bir kibrit bir milyon ağacı yakar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    tsk aylardır hazırlık yapıyor doguya gönderilen asker sayısı binlerle ifade ediliyo bunun yanında tanklar şırnak kırsalında gabar dagı eteklerinde bekliyor egitim atışları yapıyo dag taş asker  pkk nın ateşkes ilan etmesi kıç korkusundan çok büyük bir operasyon için hazırlıklar son aşamada 1993-1995 yılları arasında hakkari ve çevresindeki operasyona benzer bir operasyon  şırnak hakkari ve bir kaç önemli noktada yapılacak pkk çok itini kaybedecek Allah Türk askerini korusun

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ateşkes iki ülke arasında olur. terör örgütüyle olmaz. göt korkusundan başka bişe deil.

fakat kazık yağlanmıştır. dönüşü yoktur. er yada geç avaneleriyle birlikte yağlı kazığa oturacaklardır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    O senin dediğinin olabilmesi için,çok iyi bir dışbakanlık lazım.Kim yapacak bunu ? rte'nin onayı olmadan ağzını açamayan gül efendimi?
    Hiç sanmıyorum onlar kankaları abd ile nasıl daha güzel gül bahçelerine koşarız.bunun hesabını yapıyorlar.
    -----------------------------
    ben diyorum ya bana Tayyibin ve ekürisinin yaptıgı 1 güzel 1 olumlu davranışı söyleyin oyumu vermessem adiyim.  

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 4595 Toplam Mesaj: 26