Ateşkesmiş Peh Peh Yusuf Yusuf Deyin Şuna
-
bugün başbakanla genelkurmay başkanı görüşecek anladılar bunlar bizim elimize verir diye akıllarınca biz ateşles yaptık diyecekler bunların ...........
-
yumurta kapıya dayandı.. tüm birlikler doguda hazır halde sadece emir bekleniyor. anladılar Yiyemicekler ya*rağın altına girdiklerini ama bu Paşada Türklük varsa kanında Değil Ateşkez Beyaz bayrak çekip biz türküz deselerde alayının Kökünü kazımak için giriceklerdir.
-
O senin dediğinin olabilmesi için,çok iyi bir dışbakanlık lazım.Kim yapacak bunu ? rte'nin onayı olmadan ağzını açamayan gül efendimi?
Hiç sanmıyorum onlar kankaları abd ile nasıl daha güzel gül bahçelerine koşarız.bunun hesabını yapıyorlar. -
pekekeli verici amcuxlarin bilindik oyunlari...sizi kim muhatap aliyor?! birimi ossurdu...
"kck yürütme konseyi,kendini savunma,güclerimiz?!!!,sorumlu davranis" ne tarafimla güleyim...boklu salvarinla takim elbise giymeye calisirsan böyle olur...
-
terör örgütlerine sanki resmî orduymuş gibi muamele yapıyorlar.terörizmin ateşkesini de ilk defa duyuyorum.bakalım daha neler duyacağız?
-
bu hukumet bu devlet bu ateskesi kabul ederse, pkk nin koku sittim sene kazinmaz bu ulkeden.
ki bu hukumet secim yuzunden tekrar sehit cenazesi ile zora dusmemek icin kabul edebilir. -
bunların ki ateşkes falan değil el altından yine yürütecekler eylemlerini ama eninde sonunda kökünüz kuruyacak yaşadığı vatana isyan eden herkesin sonu budur bu dünyada olmasa da ahirette elbet masum kanı dökmenin bedelini ödeyeceksiniz
bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar bir kibrit bir milyon ağacı yakar
-
tsk aylardır hazırlık yapıyor doguya gönderilen asker sayısı binlerle ifade ediliyo bunun yanında tanklar şırnak kırsalında gabar dagı eteklerinde bekliyor egitim atışları yapıyo dag taş asker pkk nın ateşkes ilan etmesi kıç korkusundan çok büyük bir operasyon için hazırlıklar son aşamada 1993-1995 yılları arasında hakkari ve çevresindeki operasyona benzer bir operasyon şırnak hakkari ve bir kaç önemli noktada yapılacak pkk çok itini kaybedecek Allah Türk askerini korusun
-
ateşkes iki ülke arasında olur. terör örgütüyle olmaz. göt korkusundan başka bişe deil.
fakat kazık yağlanmıştır. dönüşü yoktur. er yada geç avaneleriyle birlikte yağlı kazığa oturacaklardır.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
O senin dediğinin olabilmesi için,çok iyi bir dışbakanlık lazım.Kim yapacak bunu ? rte'nin onayı olmadan ağzını açamayan gül efendimi?
Hiç sanmıyorum onlar kankaları abd ile nasıl daha güzel gül bahçelerine koşarız.bunun hesabını yapıyorlar.
-----------------------------
ben diyorum ya bana Tayyibin ve ekürisinin yaptıgı 1 güzel 1 olumlu davranışı söyleyin oyumu vermessem adiyim.