Athena"Nin Bir Klibi Tamamen Özenti...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

athenanın "kime ne" şarkısını bilirsiniz.klibi de güzeldi. ama türk şarkıcılar özgün bir şey yapabilir mi? hele bu özenti denyolar? tabi ki hayır ... klipleri şu linkte; http://www.youtube.com/watch?v=jI6xgWQyuEc

şimdi klipteki o dikkat çeken kırmızı fonlu yer nereden araklanmış bakın; http://www.youtube.com/watch?v=ac1vWqChTz4

ama anlaşılan bu kadarı yetmemiş athenaya ve beyaz fonlu yerleri de araklamış(hani şuu adam koşarken değişiyordu falan) ; http://www.youtube.com/watch?v=a-lsvPddM7s

adamları dinleyin tamam ama orjinal kaset cdlerini almayın.çünkü haklarıyla yapmıyorlar işlerini...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ezelden beri yapılan bişey bu her türk sarkıcısı çalar yani.. ayrıca eer güzel oluolarsa nie çalmasınki adamlar nolcak yani?? hemde hemen hemen her klipde adamı aşşadan yukarı doru yan profil düz profil vs.. hep cekerler hepsi birbirindejnmi özenio? hayır bence malzeme eksikliğinden..(ama cok farklı seyler cıkartanlarda war tabi bütceyle alakalı bişeyde olabiler..)

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    malzeme eksikliğindense yabancılar nasıl yapıyor ?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Adamlar klipte bir fikri çaldı diye sen de albümü çal. Korsan kullanma olayına yeni bi kılıf mı bu?? Eğer birisinin yaptığı işi beğeniyorsan onu desteklersin, beğenmiyorsan zaten yapman gereken bir şey yok..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

night-7 adam klibi çalmış ama ben şarkıyı beğendim.adamları da sevmiyorum destek vermek istemiyorum o zaman korsan almayıp ne yapacam?

yiğidi üldür hakkını ver müzikleri iyi ama özentilik varsa ben kuruş koklatmam...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    tr de malzeme eksik...

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    malzeme falan eksik değil zeka da eksik değil sadece kafayı çalıştırmak yerine hazıorını alıyorlar .bizi bu kafa batırır...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

athenanın her şeyi çalıntı.  aklımda olanları söliyim

senden, benden bizden die bi parçası vardı cake'in perhaps parçasıdır kendisi ve köpek şarkısı da nirvana'nın bi şarkısı. hatta bunlar resmi olarak çalıntı. aranjman deiniliyor. Türkiyede bütün ünlü şarkıcılar çaldıkları şarkılarıyla bi yerlere gelmiştir. daha doğrusu "aranjman"larla :D

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:
    -----------------------------

adam klibi çalmış ama ben şarkıyı beğendim.adamları da sevmiyorum destek vermek istemiyorum o zaman korsan almayıp ne yapacam?

yiğidi üldür hakkını ver müzikleri iyi ama özentilik varsa ben kuruş koklatmam...

-----------------------------

Yanlış anlama ama bizi asıl bu kafa batırır.  Bir şarkıda önemli olan müzik ve sözlerdir , bunlar orjinalse 3-5 kareye takılmamak lazım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ne 3-5 karesi arkadaşım klip tamamen çalıntı ya bir adamların kılığına girmemişler o kadar. ayrıca önemli olan müzikse neden klip yapıyorlar izleme klip...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bunlar bazen yönetmenlerinde gazabı olabiliyo. Örneğin Ayna da Aşık Oldum Anne şarkısına bi klip çekti başka bi klibin aynısı yönetmen keklemiş bunları daha sonra o kadar animasyon filan baya cafcalı bi şeydi bi iki kere yayınlanmadan yayından kaldırdılar öle olduğunu öğrenince.

Yönetmenlerinde etkisi çok fazla böle işlerde ama tabi o adamlarda dikkat etmeli o ayrı.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 22