Atilla Taş - Yam Yam Style - Tansiyonum Düştü Yerlerdeyim.
-
FireX bunu yazdı
Tek dinlemeyle az kalsın bırak Gangnam Style'ı hayattan soğutuyordu amk. Ajdar'ın şahdamar parçasından bu yana böyle rezalet görmedim. Çivi çiviyi söker hesabı bir Gangnam Style açıp tekrar kendime geleyim. Bu adam mahkeme kararıyla müzik yapmaktan ömür boyu men edilmeli.
309 görüntüleme 1500 dislike olayına gelirsek, Youtube görüntülemeyi anlık güncellemiyor. Ancak like, dislike anlık olarak oraya geçiyor. Video yeni upload edildiğinden ve haliyle çok kısa bir süre içerisinde ilgi topladığından ortaya böyle bir manzara çıkmış.
hele şükür hocam tekrar ateist oldum.
-
FireX bunu yazdı
Tek dinlemeyle az kalsın bırak Gangnam Style'ı hayattan soğutuyordu amk. Ajdar'ın şahdamar parçasından bu yana böyle rezalet görmedim. Çivi çiviyi söker hesabı bir Gangnam Style açıp tekrar kendime geleyim. Bu adam mahkeme kararıyla müzik yapmaktan ömür boyu men edilmeli.
309 görüntüleme 1500 dislike olayı şöyle, Youtube görüntülemeyi anlık güncellemiyor. Ancak like, dislike anlık olarak oraya geçiyor. Video yeni upload edildiğinden ve çok kısa bir süre içerisinde ilgi topladığından ortaya böyle bir manzara çıkmış.
1700 olmuş :) artık nekadar sevildiyse parça :)
-
Neden bir tarkan olamadıkları bariz aşirkâr, sonra adamı eleştiriyorlar alt tabakalar : }
-
-
atilla taşın üzerine oyun oynuyolar görüntülenme hiç artmıyor. hep amerikanın oyunları :D
-
Turania bunu yazdı
atilla taşın üzerine oyun oynuyolar görüntülenme hiç artmıyor. hep amerikanın oyunları :D
ksin illuminati :D
-
muzik harıc 4 sn dayanabıldım
-
bu neyin kafası amk.
-
Yorumları okuyun yorumlar müthiş amk:D
-