Atm Kartıyla Online Alışveriş Yapılabilirmi
-
ddeğerli müridler geçen gün marcamarcada güzel şeyler gördüm kazak ayakkabı vs ucuzda almak istiyorum ama velhasıl kredi kartı(attıkları kazıklardan dolayı bıraktım) istiyor ben de atm kartı var ziraatin o iş göremilirmii acaba
-
Gittigidiyor dan yapılabiliyor hocam. Diğerlerini bilmiyorum.
-
Huerfanos bunu yazdı
Gittigidiyor dan yapılabiliyor hocam. Diğerlerini bilmiyorum.
ordada sağlam kıyafet yok yawww
-
hocam kartta electronic only yazıosa kullanamıyosun diye biliyorum yoksa olabilir
-
online bankacılık hesabın varsa sanal kart kullanmanı öneririm. Normalde evet atm kartıyla online alışveriş yapabilirsin ama ne olur ne olmaz.
-
Merhabalar,
Aynı Durum Banada Olmuştu Kart Bilgilerimi Giriyordum Fakat Hata Veriyordu Müşteri Temsilcisini Aradım Sitenin Onlarda ATM Kartıyla Olmadığını Söylediler. Bende Nasıl Alıcam Ürünlerimi Diyince İsterseniz Kapıda Ödemeli Gönderelim Dediler.
Sende İstersen Seçtiğin Ürünleri Almaya Çalış ATM Kartıyla Baktın Olmuyor Ara Söyle Hocam.
Saygılar.
-
enes bunu yazdı
Merhabalar,
Aynı Durum Banada Olmuştu Kart Bilgilerimi Giriyordum Fakat Hata Veriyordu Müşteri Temsilcisini Aradım Sitenin Onlarda ATM Kartıyla Olmadığını Söylediler. Bende Nasıl Alıcam Ürünlerimi Diyince İsterseniz Kapıda Ödemeli Gönderelim Dediler.
Sende İstersen Seçtiğin Ürünleri Almaya Çalış ATM Kartıyla Baktın Olmuyor Ara Söyle Hocam.
Saygılar.
öylee kabul ederlermiki
-
sandman bunu yazdı
online bankacılık hesabın varsa sanal kart kullanmanı öneririm. Normalde evet atm kartıyla online alışveriş yapabilirsin ama ne olur ne olmaz.
online hesabım yok ayın 7 sinden 7 sine kredi alan bir müriddim :D o atm kartı var sadece :D
-
bankamatik kartı denen banka hesabını yönettiğin kart ile internet bankacılıgı ile sanal kart olusturup alısveriş yapabiliyosun. yani üzerinde VISA- MAESTRO falan yazıyorsa evet , yazmıyorsa hayır.
-
RootB bunu yazdı
bankamatik kartı denen banka hesabını yönettiğin kart ile internet bankacılıgı ile sanal kart olusturup alısveriş yapabiliyosun. yani üzerinde VISA- MAESTRO falan yazıyorsa evet , yazmıyorsa hayır.
hocam yazxıyor sanal kartı bankanın sitesindenmi oluşturuyorsun
-
blackglove bunu yazdıRootB bunu yazdı
hocam yazxıyor sanal kartı bankanın sitesindenmi oluşturuyorsun
evet. internet bankacılıgı sayfasından ama oraya giriş için de baya şifre belirleme falan işleri var.