Atm'den Yatırdığım Para Hesapta Görünmüyor
-
benimde paramı yutmuştu forum avm'de , ziraat bankasını aradım merkez şube bakıyormuş o atmye oraya yönlendirdiler. Gittim şubeye, adamlar atmyi açıp parayı saymamız gerekiyor dediler, saydılar bide benden imza aldılar ,sonra paramı aldım
-
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar cevaplar için teşekkürler müşteri hizmletlerine ulaşılmıyor artık bayramdan sonra şubeye gidicem
-
Yazilimci bunu yazdı
Hocam haftasonu yatan para ödeme olarak görünmez kredi kartında. Ödeme sayılması için bir işgünü gecesi geçmesi lazım (Ödemenin muhasebeleşmesi için). Yani ödemeni bu gece 12 den sonra görebilirsin. Yatırdığınıda kartın kullanılabilir limitine bakarsan anlarsın. Eğer yatırdığın para kadar kartın kullanılabilir limiti artmışsa sorun yok gece 12 den sonra ödemenide görebilirsin ;)
Bir düzeltme yapayım :) bugünde resmi tatil olduğundan çarşambayı perşembeye bağlayan gece 12 den sonra muhasebeleşir. Kullanılabilir limitinde yokmu yatırdığın para hocam?
-
Yazilimci bunu yazdıYazilimci bunu yazdı
Hocam haftasonu yatan para ödeme olarak görünmez kredi kartında. Ödeme sayılması için bir işgünü gecesi geçmesi lazım (Ödemenin muhasebeleşmesi için). Yani ödemeni bu gece 12 den sonra görebilirsin. Yatırdığınıda kartın kullanılabilir limitine bakarsan anlarsın. Eğer yatırdığın para kadar kartın kullanılabilir limiti artmışsa sorun yok gece 12 den sonra ödemenide görebilirsin ;)
Bir düzeltme yapayım :) bugünde resmi tatil olduğundan çarşambayı perşembeye bağlayan gece 12 den sonra muhasebeleşir. Kullanılabilir limitinde yokmu yatırdığın para hocam?
Parayı cuma akşamı 8.30 gibi yatırmıştım kullanılabilir limit aynı artış olmadı