Attack On Titan 3. Sezon
-
Selam müridler. An itibari ile 3. sezon 1. bölüm çıkmış bulunmakta fakat konumdan dolayı izlemeye izin vermiyor.
Alternatif link varmı ?
Offical facebook sayfasından aşağıdaki linki paylaşmış.
https://www.funimation.com/shows/attack-on-titan/
-
-
kendime işkence edemem. Eccük biriksin öyle izlicem
:D
-
yaw neden neden :D
Neden başladı ben şimdi öncesini unuttum diye one piece serimi bırakıp tekrardan attack on titan izlemek zorunda mıyım :( :(
-
https://www.masterani.me/anime/watch/2908-shingeki-no-kyojin-season-3/1
masterani candir :D
-
manga anime felan mi nedir bu. Izlenir mi yoksa sadece ilgisi olanlar için mi var
-
Teee petrol ofisine gittim fıstık bira aldım atack on titans izliycem diye. 20dk hemen bitti bibok anlamadım aq. Anime önerinde izleyek bari
-
manhyak bunu yazdı
Teee petrol ofisine gittim fıstık bira aldım atack on titans izliycem diye. 20dk hemen bitti bibok anlamadım aq. Anime önerinde izleyek bari
nanatsu no taizai takılsana 2 sezondur güzel gidiyor.
çerezlik drifters izle diyecem ibneler 2.sezonu çıkarmadı çok güzel konusu var ama pek üzerinde durmadılar herhalde yada 2. hxh vakası.
en olmadı claymore izle sarıyor.
edit: godklaus'un dediği gibi aot ve tokyo goul gram aklımda kalmadı yeni sezonlara geçemedim mk. izleyecek düzgün bir şey bulamıyor insan artık. eskilerin alışkanlıkları var yenilere hep önyargı oluyor geçen sıkıntıdan soul eater'ı baştan izledim ama müzik konusunda top 3 animelerden biri yav efsane.
Kreyzi tarafından 23/Tem/18 03:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdımanhyak bunu yazdı
nanatsu no taizai takılsana 2 sezondur güzel gidiyor.
çerezlik drifters izle diyecem ibneler 2.sezonu çıkarmadı çok güzel konusu var ama pek üzerinde durmadılar herhalde yada 2. hxh vakası.
en olmadı claymore izle sarıyor.
edit: godklaus'un dediği gibi aot ve tokyo goul gram aklımda kalmadı yeni sezonlara geçemedim mk. izleyecek düzgün bir şey bulamıyor insan artık. eskilerin alışkanlıkları var yenilere hep önyargı oluyor geçen sıkıntıdan soul eater'ı baştan izledim ama müzik konusunda top 3 animelerden biri yav efsane.
Nanatsu yu izledim beyendim. Şimdi drifters a bakcam ty
-
manhyak bunu yazdı
One punch man. Sonra teşekkür edersin.
-
ste1n bunu yazdımanhyak bunu yazdı
One punch man. Sonra teşekkür edersin.
Hocam anime izleyip one punch man i bilmeyenmi var allah aşkına :D