Audi A3 - 1.6 - Attraction - 2000 Model Hakkında Bilgisi Olan - Tavsiyesi Olan
-
bende 2003 modeli vardı aynı kasa çok iyi araç sağlam eğer temiz ise araba çok masrafta çıkarmıyor. Kaza yaptıktan sonra değiştirdim ordan biliyorum sağlam olduğunu bana 130 gibi bir hızla çarptılar sağ lastiğin ordan araçtan burnumuz bile kanamadan çıktık ve araçta karşıdaki araca göre çok kötü durumda da değildi.Yani demek istediğim araç alırken sağlamlığına da çok önem verilmeli bence bu konuda çok iyi a3. Ayrıca sürüş konforu çok iyidir
-
A3 efsanedir 5 kuruş fazla yakar ama oldukça konforludur. İçindeki ses sitemi bile yeter audideki ses sistemleride güzel :) zaten ne alırsan al yakıyor arkadaşım ama bakımlarına iyi bak derim sonradan belini bükmesin
-
Hastalik kardeşim al bineriz A3 98 model tek kapisina binmistim 13,5 k diye fiyatini hatirkiyorum arkadasimdan
Audiye 20binhelee kredi dekip ystirmak mantiksz olur bence
Audi kaliteli arac
Mssrafli olur
Cok yakar
Guvenligin konforun iyi olur
Ona gore olc tart kirmizi o:-Dlsun
-
rewolt84 bunu yazdı
Hastalik kardeşim al bineriz A3 98 model tek kapisina binmistim 13,5 k diye fiyatini hatirkiyorum arkadasimdan
Audiye 20binhelee kredi dekip ystirmak mantiksz olur bence
Audi kaliteli arac
Mssrafli olur
Cok yakar
Guvenligin konforun iyi olur
Ona gore olc tart kirmizi o:-Dlsun
3 Kuruş Fazla Olsun , KİRMİZİ olsun :)
-
aracı bilmemde araç kullanıcıların çözemediği birşey var.
istanbul gibi gereksiz bir memlektee en az yakan bir araban olsun yine ocağına incir ağacı diker.
neden? çünkü yol yok gidemıyorsun yaşam yok. yürüyerek gitsen daha hızlı gidersin.
ama tanrının özel yarattığı bu güzel antalyamızda 2000 motor bir araba ile şahin ile aynı yakarsın.
neden? çünkü yol var. ayağını gazdan kesmeden istediğin yere gidiyorsun ve ışıklar hariç bekleme yapmıyorsun.
istanbuldaki adam clio ya biniyor of offf çok yakıyor abi bittik diyor.
ama güzel memleketimiz antalya manavgatta adam zevkine mercedes e biniyor diyorki: abi az yakıtı fazla ama olsun şahinle aynı yakıyor . 1050 lira maaş alan adam 2000 motor arabaya rahatlıkla biniyor.
evet yakıt yüksek ama hayrı olmayan memlekette dahada yüksek.
-
zalimadam bunu yazdı
aracı bilmemde araç kullanıcıların çözemediği birşey var.
istanbul gibi gereksiz bir memlektee en az yakan bir araban olsun yine ocağına incir ağacı diker.
neden? çünkü yol yok gidemıyorsun yaşam yok. yürüyerek gitsen daha hızlı gidersin.
ama tanrının özel yarattığı bu güzel antalyamızda 2000 motor bir araba ile şahin ile aynı yakarsın.
neden? çünkü yol var. ayağını gazdan kesmeden istediğin yere gidiyorsun ve ışıklar hariç bekleme yapmıyorsun.
istanbuldaki adam clio ya biniyor of offf çok yakıyor abi bittik diyor.
ama güzel memleketimiz antalya manavgatta adam zevkine mercedes e biniyor diyorki: abi az yakıtı fazla ama olsun şahinle aynı yakıyor . 1050 lira maaş alan adam 2000 motor arabaya rahatlıkla biniyor.
evet yakıt yüksek ama hayrı olmayan memlekette dahada yüksek.
yüksek sesle +1
-
ben türkiyede ucuz arac alıp stop lambası zartı zurtu kırılıp veya düştügünde yenisine servet istiyorlar araba temizse al derim daha dün adamın biriyle konuştuk audi araba parçaları reno gibi bir aractan ucuz ikinci konu araba hicrolik yag yakıyor mazotla karıştırılıp ve arıza cıkarmıyor bizimkine mazot korsun onuda secer varsa paran al derim ben şahsi düşüncem