folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Audi A3 - 1.6 - Attraction - 2000 Model Hakkında Bilgisi Olan - Tavsiyesi Olan

Audi A3 - 1.6 - Attraction - 2000 Model Hakkında Bilgisi Olan - Tavsiyesi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husein
    husein's avatar
    Erkek

bende 2003 modeli vardı aynı kasa çok iyi araç sağlam eğer temiz ise araba çok masrafta çıkarmıyor. Kaza yaptıktan sonra değiştirdim ordan biliyorum sağlam olduğunu bana 130 gibi bir hızla çarptılar sağ lastiğin ordan araçtan burnumuz bile kanamadan çıktık ve araçta karşıdaki araca göre çok kötü durumda da değildi.Yani demek istediğim araç alırken sağlamlığına da çok önem verilmeli bence bu konuda çok iyi a3. Ayrıca sürüş konforu çok iyidir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

A3 efsanedir 5 kuruş fazla yakar ama oldukça konforludur. İçindeki ses sitemi bile yeter audideki ses sistemleride güzel :) zaten ne alırsan al yakıyor arkadaşım ama bakımlarına iyi bak derim sonradan belini bükmesin 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

Hastalik kardeşim al bineriz A3 98 model tek kapisina binmistim 13,5 k diye fiyatini hatirkiyorum arkadasimdan 

Audiye 20binhelee kredi dekip ystirmak mantiksz olur bence 

Audi kaliteli arac

Mssrafli olur

Cok yakar

Guvenligin konforun iyi olur

Ona gore olc tart kirmizi o:-Dlsun 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı

Hastalik kardeşim al bineriz A3 98 model tek kapisina binmistim 13,5 k diye fiyatini hatirkiyorum arkadasimdan 

Audiye 20binhelee kredi dekip ystirmak mantiksz olur bence 

Audi kaliteli arac

Mssrafli olur

Cok yakar

Guvenligin konforun iyi olur

Ona gore olc tart kirmizi o:-Dlsun 

3 Kuruş Fazla Olsun , KİRMİZİ olsun :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

aracı bilmemde araç kullanıcıların çözemediği birşey var.

istanbul gibi gereksiz bir memlektee en az yakan bir araban olsun yine ocağına incir ağacı diker.

neden? çünkü  yol yok gidemıyorsun yaşam yok. yürüyerek gitsen daha hızlı gidersin.

ama tanrının özel yarattığı bu güzel antalyamızda 2000 motor bir araba ile şahin ile aynı yakarsın.

neden? çünkü yol var. ayağını gazdan kesmeden istediğin yere gidiyorsun ve ışıklar hariç bekleme yapmıyorsun.

istanbuldaki adam clio ya biniyor of offf çok yakıyor abi bittik diyor.

ama güzel memleketimiz antalya manavgatta adam zevkine mercedes e biniyor diyorki: abi az yakıtı fazla ama olsun şahinle aynı yakıyor . 1050 lira maaş alan adam 2000 motor arabaya rahatlıkla biniyor.

evet yakıt yüksek ama hayrı olmayan memlekette dahada yüksek. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

aracı bilmemde araç kullanıcıların çözemediği birşey var.

istanbul gibi gereksiz bir memlektee en az yakan bir araban olsun yine ocağına incir ağacı diker.

neden? çünkü  yol yok gidemıyorsun yaşam yok. yürüyerek gitsen daha hızlı gidersin.

ama tanrının özel yarattığı bu güzel antalyamızda 2000 motor bir araba ile şahin ile aynı yakarsın.

neden? çünkü yol var. ayağını gazdan kesmeden istediğin yere gidiyorsun ve ışıklar hariç bekleme yapmıyorsun.

istanbuldaki adam clio ya biniyor of offf çok yakıyor abi bittik diyor.

ama güzel memleketimiz antalya manavgatta adam zevkine mercedes e biniyor diyorki: abi az yakıtı fazla ama olsun şahinle aynı yakıyor . 1050 lira maaş alan adam 2000 motor arabaya rahatlıkla biniyor.

evet yakıt yüksek ama hayrı olmayan memlekette dahada yüksek. 

yüksek sesle +1

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ben türkiyede ucuz arac alıp stop lambası zartı zurtu kırılıp veya düştügünde yenisine servet istiyorlar araba temizse al derim daha dün adamın biriyle konuştuk audi araba parçaları  reno gibi bir aractan ucuz ikinci konu araba hicrolik yag yakıyor mazotla karıştırılıp ve arıza cıkarmıyor bizimkine mazot korsun onuda secer varsa paran al derim ben şahsi düşüncem

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 2192 Toplam Mesaj: 18