Auto Captcha Yazan Programlar Beles Olsa
-
bu olayin firefox icin bedava eklentisi varmi hic. greasemonkey ile kullanabilen yada.
-
Auto - Captha nasil bir celiskidir yaw :|
-
1)SkipScreen 0.4.7amo
Wherever you need to wait for countdowns, SkipScreen will be there to help you . SkipScreen automatically clicks through the hoops to get to the content you want.
Skips unnecessary pages on sites like Rapidshare, Megaupload, zShare, Mediafire, and more. Try it out, or watch a demo at skipscreen.com
Supported sites:* Rapidshare.com
* zShare.net
* MediaFire.com
* Megaupload.com
* Sharebee.com
* Depositfiles.com
* Sendspace.com
* Divshare.com
* Linkbucks.com
* Uploaded.to
* Hotfiles.com
* 4shared.com
* Limelinx.com
* Link-Protector.com
And many moreDownload Addon:-
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/112432) MegaUpload Time Attack 0.3.8
Read more: http://www.hacker9.com/how-to-remove-captcha-verification-words-firefox-plugin.html#ixzz1ousTKN41 -
Capcthatrader kredisi alıcaksın apiyi kullanıp program yazıcan kendine göre
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Capcthatrader kredisi alıcaksın apiyi kullanıp program yazıcan kendine göre
-----------------------------aynen hiç para vermeden olanı blmiyom.
zaten 1000 captcha 2 $ mı ne ya
-
jdownloaderın eklentisi vardı ismini hatırlmıyorum ama forum da arama yap bir konusu açılmıştı hacı
buyur hacı
-
2$ iyiymis isin kötü tarafi bana dosya indirme icin falan degil. bir alman sitesinde ev ilanlari oluoyr oraya otamtik girmek icin lazim. Kendim yazamiyorum program api falan baktim ama ilac prospektusu etkisi yapti bende. jdownloader olayi sadece jdownloader iicin degilmi ki haci.
-
chapta okuma programı varsa banada bi yardım o zmn..ama her site için oluyor mu ?
-
paduwan bunu yazdı:
-----------------------------2$ iyiymis isin kötü tarafi bana dosya indirme icin falan degil. bir alman sitesinde ev ilanlari oluoyr oraya otamtik girmek icin lazim. Kendim yazamiyorum program api falan baktim ama ilac prospektusu etkisi yapti bende. jdownloader olayi sadece jdownloader iicin degilmi ki haci.
-----------------------------evet hocam j downloader için ben sadece download için aradığını düşündüm o yüzden yazdım ama belki bir iki editlemeyle sende kullanabilirsin kurcala istersen biraz
-
Edit: sLeymN'ın linkinde varmış, anlattıklarım.
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------paduwan bunu yazdı:
-----------------------------2$ iyiymis isin kötü tarafi bana dosya indirme icin falan degil. bir alman sitesinde ev ilanlari oluoyr oraya otamtik girmek icin lazim. Kendim yazamiyorum program api falan baktim ama ilac prospektusu etkisi yapti bende. jdownloader olayi sadece jdownloader iicin degilmi ki haci.
-----------------------------evet hocam j downloader için ben sadece download için aradığını düşündüm o yüzden yazdım ama belki bir iki editlemeyle sende kullanabilirsin kurcala istersen biraz
-----------------------------Pek anlamam ama bakiyim hocam belki bir yildirim cakar yapariz biseyler saolasin .