Autocad Cnc Solidwork Bu Laptopta Çalışırmı
-
bir öğrenci için alacağız Hp Pavillon G62 Amd Çift çekirdek 2,30 Ghz 2 Gb Ram 1333 DDR3 1 Gb harici ekran kartı 250 Gb Hdd
-
çalışır.
-
-----------------------------
bir öğrenci için alacağız Hp Pavillon G62 Amd Çift çekirdek 2,30 Ghz 2 Gb Ram 1333 DDR3 1 Gb harici ekran kartı 250 Gb Hdd
-----------------------------Autocad 2007 ve Solidworks 2007 ye kadar rahatlıkla çalıştırır..
-
bnde intel celeron 1.5 işlmcili laptop var 1.5 gb ram bu bile 2010 autocad ve solidworks kaldırıo :D süper hmde
-
archair23 bunu yazdı:
bnde intel celeron 1.5 işlmcili laptop var 1.5 gb ram bu bile 2010 autocad ve solidworks kaldırıo :D süper hmde
-----------------------------solid ile bi dişli çizip ekran caps i alıp koyarmısın ? :D yanda sistem özellikleride açık şekilde
-
:)
Başlığın çok komik.Ama anlayan anlamış gerekli cevabı vermişler.
Cnc çalışır. :)
-
beykozlu57 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------solid ile bi dişli çizip ekran caps i alıp koyarmısın ? :D yanda sistem özellikleride açık şekilde
-----------------------------senin güzel hatrın için yapardım dostum fakat şuan pcde autocad de yok solidde öğrencilk bitti diye sildim yenisi alcam diye.. Ama kalrıo hocam cidden yani autocad 2008 çok rahat kullndım. 2010 biraz kastı filn ama iadare eder solid 2009 da az bişi çizmedik bu laptopta çizdiklerimi gndermk isterdim fakat arkşların tasarımları ve kndi tarasımlarım var bu yüzden hiç bi şklde sızdıramam :D
-
real_agabey bunu yazdı:
:)
Başlığın çok komik.Ama anlayan anlamış gerekli cevabı vermişler.
Cnc çalışır. :)
-----------------------------aynen hojam :D
-
archair23 bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------senin güzel hatrın için yapardım dostum fakat şuan pcde autocad de yok solidde öğrencilk bitti diye sildim yenisi alcam diye.. Ama kalrıo hocam cidden yani autocad 2008 çok rahat kullndım. 2010 biraz kastı filn ama iadare eder solid 2009 da az bişi çizmedik bu laptopta çizdiklerimi gndermk isterdim fakat arkşların tasarımları ve kndi tarasımlarım var bu yüzden hiç bi şklde sızdıramam :D
-----------------------------anlıyorum seni archair23 :D
SolidWorks 2005
SolidWorks 2006
SolidWorks 2007
SolidWorks 2008Vista (32-bit) E EEEXP Professional (32-bit) E
E
E
EXP Professional (64-bit) E
E E
E2000 Professional E
H
H
H
Bilgisayar ve Yazılım Gereksinimleri:
RAM
Minimum: 512MB RAM
- Tavsiye edilen: 1GB veya daha fazla
Çok büyük Modeller: X64 processor ve 6GB veya daha fazlası
- Sanal bellek fiziki belleğin 2 katı olmalı
Video
- OpenGL sertifikalı iş istasyonu ekran kartı
Test edilmiş ekran kartları için tıklayınız.

CPU
- Intel® Pentium™ , Intel® Xeon™ , Intel® Core™.
AMD® Athlon™, AMD® Opteron™, AMD® Turion™
SolidWorks 2007 Apple Mac® makinelerinde desteklenmemektedir
- eDrawings® Apple Mac® makinelerinde desteklenmektedir

Diğer
- Mouse
- DVD drive. Minimum: CD drive
- Design Tables kullanıyorsanız Microsoft Excel 2002, 2003, veya 2007
- Internet Explorer version 6.x veya yükseği
- Adobe Acrobat version 7.0.7 veya yükseği
-
calistirir calistirmasinida hp diyince durup dusunmek lazim bi
-
dostum yaptığım iş bn bilirim kmseyede bişi kanıtlamaya gerek yok yani... Çalışıo dediysem çalışıo bnde sana yalan borcum mu var