AUTOCAD Hakkında.
-
Ben 2 boyutlu çizim yapıyorum AutoCAD ile. 3 boyutlu kısmının öyle ahım şahım kullanılacağını sanmıyorum. Başlayacağın iş için 2 boyut bilgisi yetecektir. Bunun için bir kitap al ve temel konutları sökmeye çalış. Çok çok basit bir kullanımı vardır. 3 boyut ağırlıklı kullanılmıyor dememin sebebi, çıktı alınacak kaliteye sahip bir render alınamamasıdır. Yüksek versiyonlarında bu düzenlenmiş olabilir ancak, sadece 3 boyutlu çizim için, profesyonelleştirilmiş programlar mevcut. 3Dmax gibi. KOlay gelsn
-
oto boya fırını kabini çizeceğim bununla. sektör bu. basit çizimler yani. bildiğin dikdörtgen kabin, kabin içi ve kabin içi parçaları. böyle birşey işte.
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------oto boya fırını kabini çizeceğim bununla. sektör bu. basit çizimler yani. bildiğin dikdörtgen kabin, kabin içi ve kabin içi parçaları. böyle birşey işte.
-----------------------------
biraz ingilizcen varsa çok basittir, önemli olan çizim mantığının kafaya yerleşmesidir, komutlar zamanla öğreniliyor. ayrıca autocad kullanımında bir makinacı ile inşaatçının arasında komut kullanımı açısından çok fark vardır (inşaat ile ilgili çizimler makina çizimlerinden daha basit olur genellikle). sana tavsiyem autocad ile çok uğraşan bir mimarın yanına gidip 1 hafta onunla takılmandır. pc ye ventrilo server kurdum sesli olarakta yanıtlayabilirim sorularını. vent ip si 88.250.48.217 port ventrilo nun standart olarak kullandığı portdur. -
autocad okulu yaz googleye görsel anlatim videoları var ücretsiz çok işine yarar ben temelini onlardan ögrenmiştim şimdi çok iyi çizebiliyorum