AUTOCAD Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ben 2 boyutlu çizim yapıyorum AutoCAD ile. 3 boyutlu kısmının öyle ahım şahım kullanılacağını sanmıyorum. Başlayacağın iş için 2 boyut bilgisi yetecektir. Bunun için bir kitap al ve temel konutları sökmeye çalış. Çok çok basit bir kullanımı vardır. 3 boyut ağırlıklı kullanılmıyor dememin sebebi, çıktı alınacak kaliteye sahip bir render alınamamasıdır. Yüksek versiyonlarında bu düzenlenmiş olabilir ancak, sadece 3 boyutlu çizim için, profesyonelleştirilmiş programlar mevcut. 3Dmax gibi. KOlay gelsn

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

oto boya fırını kabini çizeceğim bununla. sektör bu. basit çizimler yani. bildiğin dikdörtgen kabin, kabin içi ve kabin içi parçaları. böyle birşey işte.

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    -----------------------------

oto boya fırını kabini çizeceğim bununla. sektör bu. basit çizimler yani. bildiğin dikdörtgen kabin, kabin içi ve kabin içi parçaları. böyle birşey işte.

-----------------------------
    biraz ingilizcen varsa çok basittir, önemli olan çizim mantığının kafaya yerleşmesidir, komutlar zamanla öğreniliyor. ayrıca autocad kullanımında bir makinacı ile inşaatçının arasında komut kullanımı açısından çok fark vardır (inşaat ile ilgili çizimler makina çizimlerinden daha basit olur genellikle). sana tavsiyem autocad ile çok uğraşan bir mimarın yanına gidip 1 hafta onunla takılmandır. pc ye ventrilo server kurdum sesli olarakta yanıtlayabilirim sorularını. vent ip si 88.250.48.217 port ventrilo nun standart olarak kullandığı portdur.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

autocad okulu yaz googleye görsel anlatim videoları var ücretsiz çok işine yarar ben  temelini onlardan ögrenmiştim şimdi çok iyi çizebiliyorum

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
Toplam Hit: 2256 Toplam Mesaj: 15