Autocad İle Bu 3 Boyutlu Çizimi Nasıl Yapabilirim ?
-
Memento_mori hoca teşekkürler
Eyvallah beyler herkese teşekkürler. Çözüm LOFT seçeneği ile halloldu
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------

Sorduğun şey gayet basit hocam. Loft ve revolve komutunun direkt kullanımına yönelik.
Loftu anlatmışlar. Revolve'da ise ölçüleri verip çizilen şekli seçeceksin, eksen etrafında döndür diyeceksin olay bitecek.
-----------------------------revolveyi şimdi daha iyi anladım çok teşekkürler
-
solid de 3 dk falan surer ! solidin gücü
-
bende bişey sormak istiyorum mesela 2d de normal bi kare çizdik diyelim bunu katılaştırma vardı (mauseyi üzerine götürünce her köşesi 1 parça değil bütün kareyi tek parça yapıyodu) bu olay nasıl oluyo unuttum gitti hatrılayan varmı
-
jawsap67 bunu yazdı:
bende bişey sormak istiyorum mesela 2d de normal bi kare çizdik diyelim bunu katılaştırma vardı (mauseyi üzerine götürünce her köşesi 1 parça değil bütün kareyi tek parça yapıyodu) bu olay nasıl oluyo unuttum gitti hatrılayan varmı
-----------------------------region ile oluyor, sol altta
-
relove kullana bilirsin
loft kullanabilirsin
istersen rhinona çizerbilirm ama işine yararmı bilmem birde eksik ölçü var sanırım
12 ile gösterilen dairenin merkezinin kenara uzaklığını vermesi gerek sanırım
-
Lathedarkman bunu yazdı:
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------region ile oluyor, sol altta
-----------------------------çok teşekkürler daha önce biliyordum ama unutmuşum kafayı taktıydım 1-2 gündür iyi oldu bu bilgin.
-
http://hotfile.com/dl/86979300/f008299/Drawing1.rar.html
buyur