Autocad Teknik Resim Çizimleri Lazım Proje İçin
-
bende konvertör bant sistemleri projesi var ama kağıt üstünde geçen sene çizmiştim makine okuyorum bende
-
Nalet bunu yazdı:
-----------------------------
bende konvertör bant sistemleri projesi var ama kağıt üstünde geçen sene çizmiştim makine okuyorum bende
-----------------------------güzel sistemmiş yha A1 mi? A0 kağıtlarınamı çizdin? elinde herhangi bir sistem varmı cad ile çizilmiş ?
-
cad yok maaalesef. çizim baya büyük bir kağıda A1 A0 mı bilmiyorum
-
Nalet bunu yazdı:
cad yok maaalesef. çizim baya büyük bir kağıda A1 A0 mı bilmiyorum
-----------------------------tamam eline geçern çizim filn olursa cad verirsen sevinirim
-
Hybris bunu yazdı:
http://rapidshare.de/files/48959763/AYIRICI_24kV_MOTORLU.rar.html
bende mekanizma yerine katı modeller var evde solid yüklü değil yanlış bişede vermek istemiyorum :)
-----------------------------Arkdaşım bu gönderdğin çizim solidworks 2007 de açılmıyor future version die gelecek versiyon :S
-
valla ben anlamam teknık resım falan ama www.muhendisiz.net e bı bak bu tur sey cok orda :D
uyelık ısteyen bı yer bılmıyosan soyleyım ama bulursan pm le lınkını at ben sana ındırıp yollarım
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------valla ben anlamam teknık resım falan ama www.muhendisiz.net e bı bak bu tur sey cok orda :D
uyelık ısteyen bı yer bılmıyosan soyleyım ama bulursan pm le lınkını at ben sana ındırıp yollarım
-----------------------------www.muhendisiz.net bu siteyede üye olamadım herkesi almıyorlar :S
-
hocam nasıl bişey aradığın belki buluruz...
-
illegal66 bunu yazdı:
hocam nasıl bişey aradığın belki buluruz...
-----------------------------bir sistem olucak çalışan bir sistem onun bütün parçalarının çizilmesi lazım cad programı ile aklına gelen makine tasarımı olan herşey olablir
-
bakmışsındır buraya belki.işine yarayabilr.
http://www.autocadokulu.com/list.php?c=makine_cizimleri