Autocat 2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    arkdaslar autocat 2008 programı lazım bılen varmı acaba?? link falan verebılırmısınız?

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    ayw 2008 de mi cıktı :D biz daha yeni indirdik 2007 nin videolarını fln :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    hayret bu konuda bılen cıkmadı?

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    2009 sürümü çıktığını duydum derste öyle söyledi arkadaşlar ne zaman çıkarıyolar anlamış değilim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Bence daha çıkmadı 2007 ye ne olmuşta 2008 i arıyon.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    yenilik herzamn ııdır.. 2008 lazım ıste onu kullanmak ıstıyorum..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

hojam daha adini düzgün yazamamisin proramin, bi eski sürümü olsa nolur... boşa yorma makinayi zaten eskisi yeterince yavaştı

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    hoca 2007 eline geçeli1 yıl olmaadı nedir bu yeni sürüm merakı anlamıyorum. ben autocad 2004 kullanıyorum ve çok nadir durumlar hariç yetiyor özellikleri. Yetmediği zaman da solidworks'den yapıyorum çizimi. git autocad 2007-2006-2005 kullan olmuyosa, ama daha şimdiden burdan 2008 istemenin bi manası yok. autocad 2007 de yetmiyo mu git solidworks öğren, olmadı thingdesign öğren onlarla yapamayacağın şey yok. autocad halt etmiş. arşiv mi yapıcan amk.

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek
    otomatik kedi :P

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telefon
    telefon's avatar
    Erkek
    geçen gördüm, de bir sorunu vardı çook yavaş. bide 2gb ram istiyor ayrıca ekran kartında iyi olması gerekiyor. tam çizimi save yapyodum bir ses uyandırdı dedim lanet olsun ne kadar iyi gidyodu. çok yavaştı ama kısayollar çoktu ;D

gogo breyvhart sayt törn gogogo ask van. meyk yu si
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Creator
    Creator's avatar
    Erkek
    hiee var bende bn kullanıyom 2008 i ama sana solidworks 2007 yi tavsiye ederim daha bi dehşet basit

aquila non captat muscas! - d0gma.org
Toplam Hit: 3313 Toplam Mesaj: 12