Autocat 2008
-
arkdaslar autocat 2008 programı lazım bılen varmı acaba?? link falan verebılırmısınız?
-
ayw 2008 de mi cıktı :D biz daha yeni indirdik 2007 nin videolarını fln :D
-
hayret bu konuda bılen cıkmadı?
-
2009 sürümü çıktığını duydum derste öyle söyledi arkadaşlar ne zaman çıkarıyolar anlamış değilim
-
Bence daha çıkmadı 2007 ye ne olmuşta 2008 i arıyon.
-
yenilik herzamn ııdır.. 2008 lazım ıste onu kullanmak ıstıyorum..
-
hojam daha adini düzgün yazamamisin proramin, bi eski sürümü olsa nolur... boşa yorma makinayi zaten eskisi yeterince yavaştı
-
hoca 2007 eline geçeli1 yıl olmaadı nedir bu yeni sürüm merakı anlamıyorum. ben autocad 2004 kullanıyorum ve çok nadir durumlar hariç yetiyor özellikleri. Yetmediği zaman da solidworks'den yapıyorum çizimi. git autocad 2007-2006-2005 kullan olmuyosa, ama daha şimdiden burdan 2008 istemenin bi manası yok. autocad 2007 de yetmiyo mu git solidworks öğren, olmadı thingdesign öğren onlarla yapamayacağın şey yok. autocad halt etmiş. arşiv mi yapıcan amk.
-
otomatik kedi :P
-
geçen gördüm, de bir sorunu vardı çook yavaş. bide 2gb ram istiyor ayrıca ekran kartında iyi olması gerekiyor. tam çizimi save yapyodum bir ses uyandırdı dedim lanet olsun ne kadar iyi gidyodu. çok yavaştı ama kısayollar çoktu ;D
-
hiee var bende bn kullanıyom 2008 i ama sana solidworks 2007 yi tavsiye ederim daha bi dehşet basit
Toplam Hit: 3313 Toplam Mesaj: 12