folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Autodesk Autocad (2011) English X32/X64

Autodesk Autocad (2011) English X32/X64

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek

arkadaşlar bi sorunum var ben partlı dosyaları yukleyemiyorummesela 10 parttan oluşan program var dvd den yukleyemiyorum,nasıl yukleneceğini bana anlatabilir misiniz?bir de diamond tools varmış onunla yuklenir diye duydum yardımınızı bekliyorum

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

azimkar bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar bi sorunum var ben partlı dosyaları yukleyemiyorummesela 10 parttan oluşan program var dvd den yukleyemiyorum,nasıl yukleneceğini bana anlatabilir misiniz?bir de diamond tools varmış onunla yuklenir diye duydum yardımınızı bekliyorum

-----------------------------

web ortamında bu hikaye hep aynıdır.uploader takımı share sitelerin izin verdiği ölçüye göre dosyalarını zip,rar gibi araçlarla partlara ayırıp upload eder

bundan sonraki kısımda indirdiğin dosyaları bir klasöre atarsın hepsini seç dersin dosyaları çıkart dersin mouse sagtusla,yada 1 nolu dosya uzerinde

sagtusla yine dosyaları çıkar dersin.winrar gereken adımları izler .crc hatası almadıgın sürece sorun olmaz.

eğer iso dosyası ise daemon tools la mont image yapıp sanal sürücüden çalıstırırsın

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar crackta sorun yaşıyorum birisi crackı tekrar verebilirmi ?

crack ile generate dediğimde bana 13 haneli kod veriyo ama program 16 haneli istiyo napcaz ?

Toplam Hit: 5761 Toplam Mesaj: 24