Autodesk Autocad (2011) English X32/X64
-
arkadaşlar bi sorunum var ben partlı dosyaları yukleyemiyorummesela 10 parttan oluşan program var dvd den yukleyemiyorum,nasıl yukleneceğini bana anlatabilir misiniz?bir de diamond tools varmış onunla yuklenir diye duydum yardımınızı bekliyorum
-
azimkar bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bi sorunum var ben partlı dosyaları yukleyemiyorummesela 10 parttan oluşan program var dvd den yukleyemiyorum,nasıl yukleneceğini bana anlatabilir misiniz?bir de diamond tools varmış onunla yuklenir diye duydum yardımınızı bekliyorum
-----------------------------web ortamında bu hikaye hep aynıdır.uploader takımı share sitelerin izin verdiği ölçüye göre dosyalarını zip,rar gibi araçlarla partlara ayırıp upload eder
bundan sonraki kısımda indirdiğin dosyaları bir klasöre atarsın hepsini seç dersin dosyaları çıkart dersin mouse sagtusla,yada 1 nolu dosya uzerinde
sagtusla yine dosyaları çıkar dersin.winrar gereken adımları izler .crc hatası almadıgın sürece sorun olmaz.
eğer iso dosyası ise daemon tools la mont image yapıp sanal sürücüden çalıstırırsın
-
Arkadaşlar crackta sorun yaşıyorum birisi crackı tekrar verebilirmi ?
crack ile generate dediğimde bana 13 haneli kod veriyo ama program 16 haneli istiyo napcaz ?