Aux Kablo Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

İyi akşamlar herkese öncelikle audi a3 2012 kasa arabam var Bluetooth olmadığı için alternatif müzik dinlemek için ya recevier alıcam yada. Auxtan type c ile telefona bağlıcam . Aynı şekilde aux kablosu kulanıp memnun kalan var mı ses konusunda çok pinpirikliyim maalesef cızırtılı veya ses kopması ses kısılması gibi şikayetleri vermicek . 
    recevier olarak  

https://www.apple.com/tr/shop/product/HNNT2ZM/A/twelve-south-airfly-pro-bluetooth-verici?fnode=59d35bc932d3120d400393a1380c3542d5ffbfaf46933efb0684e429b4d979c01231cf07b503ac98fc7b6f4d9e0cbaaa715d8907550d39ea89254b19f88aea298735950a9dab87780978807a1a2da73f102d93ccc0b23d0a4a5aacd9b00d1c0d

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

harman kardonlar ses kalitesi için güzel. Marka tavsiyem yok ama harman kardon iyidir ses konusunda.

https://www.amazon.com/UpBright-Audio-Harman-Kardon-Model/dp/B00IFZH2KI

örneğin bu tarz birşey olabilir.

alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

Hocam şu şekilde auxtan type c çıkışı lazım telefona bağlamam için veya şu transmitter zımbırtsından lazım

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

Hocam iphone 15 pro var uyumlu değil yazmışlar 

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

Hocam iphone 15 pro var uyumlu değil yazmışlar 

Pardon hocam, ben android telde kullanmıştım. Fakat benzer şekilde ve daha pahalı olarak iphone içinde mevcut fakat tavsiye etmem. Sesi digitalden ->analog çeviriyor ve özellikle müzik dinlerken zevk vermiyor ama bluetooth da farklı değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Hocam günlük 2 saat civarı trafikte geçiriyorum şuan 7.günü henüz bitmedi, hemen bağlanıyor, spotify araç olarak tanımlıyor. Direksiyon üzerindeki ileri geri tuşları işlevsiz kaldı sadece ses kapama tuşu çalışıyor. (kabloda da böyleydi) yeni aldığım için uzun dönem şarj performansını bilemiyorum, ses kalitesi olarak aracın sesini-bass'ını fullediğinde hafif cızırtı geliyor lakin normal bass ve telefondan sesini fulleyip insanı seste dinleyince hiçbir sorun görmedim, bi tık radyoya göre az geliyor sadece. (rock müzik dinlerim genelde). Ses performansı kablo kadar olmasada yakın diyebilirim dinlediğim müzikler genelinde. Araçta dandikten bi powerbank var onunla şarj edeceğim gibi duruyor.

Dandik olanları (tplink dahil) denedim bu performansın yakınından bile geçemedi açıkcası şuanlık memnunum. Mikrofon ayarlarını çözemedim benim aux aşağıda olduğundan konuşma esnasında ses az gidiyor karşıdakine arabanın mikrofonuna bağlamadı, kendi mikrofonunu kullandı. Ayarları kurcalamadım. 1 haftalık süreçte tek eksi auxun konumundan dolayı mikrofon diyebilirim. Beylikdüzü civarında isen haftasonu getireyim dene

ps:aracım 2013 ww polo chrome

PlayForFree tarafından 05/Şub/25 10:24 tarihinde düzenlenmiştir

profesyonel kahveci?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Monster Cable markasına bak

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar