Aux Nedir Neden Isınır?
-
arkdaşalr evereste aux 105 c derece gösteriyor 106 da kapanıyo hep işlemmciden kaynaklanıyo diye fanla uğraştım aux nedir ne yapmaam gerekiyo şu an
-
Aux CPU veya Anakartın vs ısısını gösterir yada gösteriyor olabilir. Acayip karmaşık birşey hocam bende anlayabilmiş değilim.
106'da eğer makina kapanıyorsa işlemcidendir korumaya geçiyordur..
-
peki. işlemcinin jeli elimde yok ise ve tozda yok ise evde şimdilik idare etisn diye ne yapılabilir? varmı altertanif
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
peki. işlemcinin jeli elimde yok ise ve tozda yok ise evde şimdilik idare etisn diye ne yapılabilir? varmı altertanif
-----------------------------hocam şimdilik birşey sürme üstüne.. Yarın ilk işin işlemci pastası almak olsun (: n olcak 1 2 gün idare et.
-
dostum bana bir isim söylermisin ? hemen gitti gidiyordan vereyim spiarişi.
-
Termal pastadır, marka çeşidi çok yoktur, pastasız çalıştırırsan cpunun sonu b.ktur :D Şaka bi yana termalsiz çaliştırmanı tavsiye etmem...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Termal pastadır, marka çeşidi çok yoktur, pastasız çalıştırırsan cpunun sonu b.ktur :D Şaka bi yana termalsiz çaliştırmanı tavsiye etmem...
-----------------------------gittigidiyorda nasıl aratayım?
kaça makuldur?
birde tam oalrak nasıl sürülür?
-
Bunu soracağına ggde termal pasta diye aratabilirdin :D şırıngayla iğne yapma gibidir, yeterince süreceksin, ama abartıp taşırtmayacaksın... Yoksa yarardan çok zararı olur.. Yani bir püf noktası yok..
-

termal macun yada işlemci pastası olarakta geçmektedir ufak kutularda yada şırıngalarda satılmaktadır. 10 tl ila 35 tl arasında değişenleri var
-
105 derecelik işlemci sıcaklığını öyle pasta limon jel ayakkabı köselesi ile düşüremesin
donanımsal uyuşmazlık var
illla pasta sürecem diyorsan ARKO KREM sür (emin ol işlemci jeli ile aralarında bir fark yoktur amaç zaten belli)
sorun kasa içerisindeki hava akımındanda kaynaklanır (öndeki ızgaradan havayı çekip arkadaki fandan üflemesi lazım)
kolay gelsın
edit: everest herzaman 15 derece fazlasını gösterir max :90 derecede makina kapanması lazım!!!
-
Termal macun'a işlemci pastasını ilk defa burada duydum :)
Bu arada termal macun olmazsa olmaz değildir. Önemli olan işlemci fanının ve soğurucusunun düzgün çalışması ve kasa içindeki hava akımıdır.