Av Köpeğini 1L Kola Verisen Bişe Olurmu Acaba Bildiğimiz Düz (Coca Cola)
-
abi bizim arkadaşlkarı tolazızdekidik biraz para brleştirdik cip kola falan derken bizim kiler bir arada uzadı 2.5L kola 2 kişi 2 cips kaldık dierleri bitti deyse cipsleri falna yedik belli büreden sonra baydı iyice kolanın dibinde 1L falan kola kalmıştı bizim burdada bi adamın bağlı av köpeği var cokda seviyorun neyse aklıma hicbişe gelmedi koydum kabına 10 dakka sonra bizim arkadaş demesinmi köpekğe bişe olurmu diye koştum yanına koladan eser kalmamış başladı bende yusuf köpeğe şindi bişe olumuki körlük mörlük adam beni oyar valla öyle bişe olursa koyarken cokta gören oldu bilen varsa bi yardım ederse
-
birsey olacagini sanmiyorum da,
ne alaka kopekle kola
akil var mantik var..
-
yazdıklarınıda karalama kagıdından temize çeksen tam süper olacak (:
-
yok ya nolacak sende içion litrelerce köpek ne bulursa içio yiyo valla ben neler vermedimki :)
bu arada yazım yanlışların var okurken sıkıldım valla bakarak yaz :D
-
Saçmalık bn Köpek ve Kuşa Kola +Bira içirmiş adamım bişey olmuyo :D
Birada Kuş Ascık Tekliyo okadar :D -
Malum havalarda sıcak zaten, serinlemiştir hayvan :|
Oldu olacak, bi büyük açsaydında keyfi yerine gelseydi :)
-
bnim bildiğim kopege şeker falan verirsen kör falan olur. kola da da şeker oldugna göre snin köpek pert olcaga benzio. ama yok bn coca cola zero verdim köpege derken orasını bilemem :D
-
sen içtin sana birşey olmadıysa köpeğede birşey olmaz merak etme
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------yok ya nolacak sende içion litrelerce köpek ne bulursa içio yiyo valla ben neler vermedimki :)
-----------------------------
Aynen
-
yok abi düz direk ama işallah bişe olmaz yoksa sağibi valla beni oyar yaa bide gördüler uff daha zaten yapmam bide yazım yanlışları icin kusura bakmayın sinirim bozukta bu durumdan
-
Köpreğin kanındaki şeker miktarı fazla olursa hayvan kör olur.He dicenizki bira veriyoz bisküit atıyoz bişi olmuyo.Benim köpek çok pis bira içer mesela:D Ama aşırıya kaçırmam.Koladada muazzam şeker var sakat bi durum.
Toplam Hit: 3261 Toplam Mesaj: 24