Av Tüfeği Önerileriniz
-
Bende huğlu markasını öneririm o kasabada birkaç fabrika var orada okudum ben üni yi ayın beşi gibi yine gideceğim sınavlarım var fabrikayı üretim dağıtım yerlerini hep gördüm oralı arkadaşlarla da konuşurum düşünürsen birşeyler ayarlamaya çalışırız. Huğlu dışında üzümlü kasabası da güzeldir orada da tüfek fabrikaları vardır ama en iyisi Huğlu markasıdır.
Edit: Hocam dediğim gibi Huğlu markası al alacaksan ben yardımcı olabilirim.
Palerider tarafından 02/Oca/13 01:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Yani pek bilgim yok ama yakın tanıdığım geçenlerde bi' süperpoze aldı ve Huğlu derim ama yani hemen hemen her markaya baktık gerçekten anlamayan bile kaliteyi fark ediyor.
-
Huğlu bende var memnunum ama sana safir t14 compact s öneririm bende onu almayı düşünüyorum
-
-
Kesinlikle çifte derim, çift tetik süperpoze. bkz : profilim
-
mfatihbodur bunu yazdı
Kesinlikle çifte derim, çift tetik süperpoze. bkz : profilim
kaç lira o sende ki hocam?
-
CiRKiN bunu yazdı
Huğlu bende var memnunum ama sana safir t14 compact s öneririm bende onu almayı düşünüyorum
safir bende alacamda hocam sırf şekli için yoksa içi beş para etmez.Biliyorum o silahı dandikliğini eline alınca anlıyorsun :) ama şekil olarak 10 numara tabi
-
http://www.hilalavmarket.com/default.asp?git=9&urun=2293
şöyle birşey alacam hayırlısıyla.
-
Öneriler için teşekkürler.Sağolun üstadlar
-
Media bunu yazdı
almak istesek resmi işlemleri nelerdir ?
YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER
a) Adli Sicil Belgesi,
b) 2 Adet vesikalık fotoğraf.
c) İkametgah belgesi.
d) Sağlık raporu. (Direk gidip almicaksın,emniyet müdürlüğü seni aile hekimliğine sevk edecek sen sevk belgesiyle aile hekimliğine gidip öyle sağlık raporunu alacaksın )
e) Dilekçef) Kimlik fotokopisi
Dilekçe sabıka kaydı ve kimlik fotokopisini dosyalayıp bağlı bulunduğun ilçe emniyet müdürlüğündeki ruhsat şubesine gideceksin onlar dilekçeni işleme alacaklar, sonra sana parmak izi , sağlık raporu ve ruhsat harcı için sevk belgesi verecekler ona göre gidip belgeleri toplicaksın teslim edeceksin ortalama 1 hafta sonra satın alma belgeni çıkartıyorlar belgeni alıp av bayiisne gideceksin silahını alacaksın faturanı kestireceksin tüfekle ve faturanla emniyet müdürlüğüne gideceksin sana açılan ruhsat dosyasına silahın seri numarasını işleteceksin ve sonra hayırlı olsun :)