folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Av Tüfeği Önerileriniz

Av Tüfeği Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Bende huğlu markasını öneririm o kasabada birkaç fabrika var orada okudum ben üni yi ayın beşi gibi yine gideceğim sınavlarım var fabrikayı üretim dağıtım yerlerini hep gördüm oralı arkadaşlarla da konuşurum düşünürsen birşeyler ayarlamaya çalışırız. Huğlu dışında üzümlü kasabası da güzeldir orada da tüfek fabrikaları vardır ama en iyisi Huğlu markasıdır.

Edit: Hocam dediğim gibi Huğlu markası al alacaksan ben yardımcı olabilirim.

Palerider tarafından 02/Oca/13 01:13 tarihinde düzenlenmiştir

Eskisi gibi değildir belki!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Yani pek bilgim yok ama yakın tanıdığım geçenlerde bi' süperpoze aldı ve Huğlu derim ama yani hemen hemen her markaya baktık gerçekten anlamayan bile kaliteyi fark ediyor.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Huğlu bende var memnunum ama sana safir t14 compact s öneririm bende onu almayı düşünüyorum 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://www.huglu.com.tr/otomatik-tufekler.i47.901-g#i

tüfekte huğludan şaşma.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kesinlikle çifte derim, çift tetik süperpoze. bkz : profilim

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Kesinlikle çifte derim, çift tetik süperpoze. bkz : profilim

kaç lira o sende ki hocam?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

Huğlu bende var memnunum ama sana safir t14 compact s öneririm bende onu almayı düşünüyorum 

safir bende alacamda hocam sırf şekli için yoksa içi beş para etmez.Biliyorum o silahı dandikliğini eline alınca anlıyorsun :) ama şekil olarak 10 numara tabi

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

http://www.hilalavmarket.com/default.asp?git=9&urun=2293

şöyle birşey alacam hayırlısıyla.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Öneriler için teşekkürler.Sağolun üstadlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    Media bunu yazdı

almak istesek resmi işlemleri nelerdir ?

YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER
    a) Adli Sicil Belgesi,
    b) 2 Adet vesikalık fotoğraf.
    c) İkametgah belgesi.
    d) Sağlık raporu. (Direk gidip almicaksın,emniyet müdürlüğü seni aile hekimliğine sevk edecek sen sevk belgesiyle aile hekimliğine gidip öyle sağlık raporunu alacaksın )
    e) Dilekçe

f) Kimlik fotokopisi

Dilekçe sabıka kaydı ve kimlik fotokopisini dosyalayıp bağlı bulunduğun ilçe emniyet müdürlüğündeki ruhsat şubesine gideceksin onlar dilekçeni işleme alacaklar, sonra sana parmak izi , sağlık raporu ve ruhsat harcı için sevk belgesi verecekler ona göre gidip belgeleri toplicaksın teslim edeceksin ortalama 1 hafta sonra satın alma belgeni çıkartıyorlar belgeni alıp av bayiisne gideceksin silahını alacaksın faturanı kestireceksin tüfekle ve faturanla emniyet müdürlüğüne gideceksin sana açılan ruhsat dosyasına silahın seri numarasını işleteceksin ve sonra hayırlı olsun :)

Toplam Hit: 5528 Toplam Mesaj: 31