Ava Gelenleri Avlayan Şahıs :D(Hosting İrc Bölümüne Mod Adayıyım)
-
buzul konuştu bi daha alkıııııııııııışşş :D:D:D
-
hp32 bi sus bi yeter amk dbyi ziktin
bekleyin amk forumun amına kodunuz dashaqteam geliyo sabredin :D
böyle saçma saçma yerlere açıyonuz yazık olm saçmalama saatiniz gelince dashaqteam e urarsınız -
konuşma lem rea lkurd :D
zaten MİT pardon AYT peşinde :D -
buzul bende arkandayım yawrum :Ddötün bana emanet
(way ipneler benden habersiz dashaq haa) a.q -
hüso hajım üzülme bikerem konuşmaya aldım seni çıktın konuşmadan.
tuncada yoktu çıkmış samet de yoktu amk tekbaşımıza bu kadar:D
lan kurdum sen demiyomudun dashaqteam in en iyi elemanı olacan diye:D
daha dur zikicez NITS olarak o siteyi:D -
inanmıyoooom
-
baştan anlatayım abi şimdi bunlar geldi nemiş sevilen birini mod alacaklarmış :D
a.k bende yedim karşınızda buzul var sonracıma anında beni seçtiler :D a.k herkesin haberi var bi benim haberim yok benim gibi bir abazanın hiç modluk alımından en son haberi olurmu geçtik.
sonra herkes atlardı msn de a.k herkesi benimi seçti atladık.
reneye söyleyeceklermişte mişte miş :D olm rene nie sizi seçsin adam zaten 24 saat online :D sizemi bırakır mod seçimini geçtik
reneyi davet edince konuşmaya sıçtınız geçtik...
reneye sordum :D:D:D:D onuda geçtik..
sonra size bi oyun yapam dedim :D a.k gidin herkese yapında bana yapmayın nemiş 2 sayfa olunca mod olacakmışım :D:D:DDa.k yardınız beni ya geçtim
şimdi bişey diyom bişeyler anlatıyorlar anlamadım nasıl falan diom :D maksat deli etmek aslında anlıyom sonra biri çıkıp anlatıyor diğerleri susun biri anlatsın dediğine göre gruplaşma var önceden hazırlandığı belli geçtik :)
mesajın altına eğer işletiliyorsam silin dedim mesajı buda sizi denemek içindi neden çünki biliyordum eğer böyle bişey varsa gelşpte dicenizi :D hepinizde dediniz zaten a.k :D
artık orada kesinleşti
bide rene kızar diyince kesinleşti pambık gibi adam nie kızsın :D:D:D:D
ALIN BUDA SİZE KAPAK OLSUN :d buzullla şey etmeyin uğraşmayın :D
bide o screenlerlerde ben kendimi göremedim iyi editleyememişsiniz :D yardımcı olurum bu konuda size ehuehue :D -
her şeyin en güseli senin olsun kardesim.
-
yalan aq yalan . buzul sallama olm sen konuyu açtın altınada dipnot düştün: beni kekliyosanız adminler direk konuyu silsin diye. sallama şimdi . O topici açmıyacaktın neyse geçmiş ossun :D
-
ibnes
Toplam Hit: 7029 Toplam Mesaj: 59