-
arkadaşlar memlekete 3d si gelmedi başka biyerede gidemem hatta belki kalkmıştır neyse
evde 3d izlemek istiyorum elinde olan varsa paylaşabilirmi
bende kırmızı-mavi ve kırmızı-yeşil gözlük var illede polorizemi olmalı buda 2. bi soru olsun
örnek 3d video tavsiye kırmızı-mavi gözlük http://www.youtube.com/watch?v=63GAVDNTYLE
-
Bildiğim kadarıyla 3d videolar monitör ve televizyon üzerinde işe yaramıyor. Denemedim fakat 3d uyumlu tv çıkacağını duyduğumdan öyle olsa gerek.
-
aslında öyle ama LCD ekranda birazdaha rahat oluyo ayrıca örnek linkdeki videoda 3d rahat olarak anlaşılıyo insan şaşırıyor. tabi gümüş perde ve polarize gözlüğün tadını vermez ama biz garibanlarda onla avuncaz başka çare yok
-
dvdrip i dolaşıyor daha etrafta hd sunumu bile düşmedi nete. hd ile birlikte 3d versiyonuda düşebilir. ama 120 hz veyahut daha fazla yenileme hızı gereken monitör veyahut televizyon gerekebilir. bazı programlarla oyunlar ve filmler 3d hale getirilebiliyor ve normal monitörlerde izlenebiliyor. biraz gözü yoruyor deniliyor ayrıca.
-
Boşver bence. Avatar'da fazla 3d yok. Biraz cisimlerde kabartı var o kadar. Düz izlemek daha iyi olur. 3d gözlük fena göz yoruyor. Bundan başka birçok filmde ekrandan çıkan görüntüler falan gördüğüm oldu. Fakat avatar'da açıkçası 3d namına pek birşey yok diyebilirim. Gözlükle izlemek gereksiz.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Boşver bence. Avatar'da fazla 3d yok. Biraz cisimlerde kabartı var o kadar. Düz izlemek daha iyi olur. 3d gözlük fena göz yoruyor. Bundan başka birçok filmde ekrandan çıkan görüntüler falan gördüğüm oldu. Fakat avatar'da açıkçası 3d namına pek birşey yok diyebilirim. Gözlükle izlemek gereksiz.
-----------------------------Avatarı 3d izlediğine eminmisin?.İzlediysen de çok dandik bir sinema salonunda izlemişsin.Bu güne kadar 3 tane 2d filme gittim(real d) beni en çok içindeymiş hissi veren filmdi.Tabi bunda imax in öküz gibi perdesinin payı da olabilir :D
-
torpedo_XL bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Avatarı 3d izlediğine eminmisin?.İzlediysen de çok dandik bir sinema salonunda izlemişsin.Bu güne kadar 3 tane 2d filme gittim(real d) beni en çok içindeymiş hissi veren filmdi.Tabi bunda imax in öküz gibi perdesinin payı da olabilir :D
Gittiğim sinema İzmir Kipa Cinebonus(real3d). Türkiye'nin en iyi sinemalarından birisidir. Sen 3d film izlememişsin o zaman. Bugüne kadar birçok 3d filme gittim. Adamlarda biraz derinlik var o kadar. Abartılacak kadar değil. -
bencede abi abartmayalım :D 300 mb lik mp4 ünü mkvsini bekleyelim :D
-
siz fakir işine gitmişsiniz amerikada okurken real3d fln nigga mahallelerinde bile yoktu, orada 4d olayı var, avatarı 4d olarak orada izleyen arkadaşlarım var. Bende sırf avatarı izlemeye orlandoya gidicektim ancak cenevrede master yapıyodum o sıralar o endenle gidemedim türkiyede gitmek zorunda kaldım, ve şunu söyleyebilirim ki istinye parktakine gittik kız arkadaşımla, türkiyedeki 3d fln degil kandırıyolar sizi..
-
Allura bunu yazdı:
siz fakir işine gitmişsiniz amerikada okurken real3d fln nigga mahallelerinde bile yoktu, orada 4d olayı var, avatarı 4d olarak orada izleyen arkadaşlarım var. Bende sırf avatarı izlemeye orlandoya gidicektim ancak cenevrede master yapıyodum o sıralar o endenle gidemedim türkiyede gitmek zorunda kaldım, ve şunu söyleyebilirim ki istinye parktakine gittik kız arkadaşımla, türkiyedeki 3d fln degil kandırıyolar sizi..
-----------------------------ok
-
peki şimdi çıktımı açılış tarihinde yoktuda