Avatar: The Last Air Bender, Sezon 1,2,3 | Bütün Bölümler | Tr Dublaj
-
keltoşumuzda burdaymış
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
keltoşumuzda burdaymış
-----------------------------o hep burda :)
-
liar game in konusunu beğendim nerden izleyebilirim
-
bi çırpıda bittiydi bunu izlerken ya.. elin oğlu yaptımı yapıyo valla :)
eyv hocam paylaşım için :) -
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Ben de yakında Death Note ayarında bir Japon TV Dizisini çevireceğim. Paylaşırım sizlerle.
-----------------------------Death note gibi ne tv dizisi ne animebir daha gelir diye düşünüyorum.
-
saol hacı =)
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Ben de yakında Death Note ayarında bir Japon TV Dizisini çevireceğim. Paylaşırım sizlerle.
-----------------------------Death note gibi ne tv dizisi ne animebir daha gelir diye düşünüyorum.
-
@Dr:
Ben de öyle düşünüyordum. Bahsettiğim diziyi bul.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------death note un ana fikri mükemmel. kurgu filan da mükemmel ilerliyor. bazı yerlerde yok artık ali sami diyesi geliyor insanın. L nin kısa süre içinde öyle bir gökdelen yaptırabilecek kadar zengin olması. yok ne bileyim L nin bıyığına tükürdüğümün yardımcısının helikopterden sniper la ateş etmesi filan soğutuyor insanı. bu tarz şeyler olmasa çok daha güzel olurdu bence
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------death note un ana fikri mükemmel. kurgu filan da mükemmel ilerliyor. bazı yerlerde yok artık ali sami diyesi geliyor insanın. L nin kısa süre içinde öyle bir gökdelen yaptırabilecek kadar zengin olması. yok ne bileyim L nin bıyığına tükürdüğümün yardımcısının helikopterden sniper la ateş etmesi filan soğutuyor insanı. bu tarz şeyler olmasa çok daha güzel olurdu bence
-----------------------------
ismini yazdığın kişinin ölmesi soğutmuyosa bunlar yanında gerçek gbi kalır:)