Avcılar,Beylik Düzü,Bakırköy,Bahçeşehir De İyi Eğitim Veren İngilizce Kursu Arıyorum.
-
Konuyu eğitimle alakalı olduğu için buraya açmayu uygun gördüm.
Mod lar yeniden yerini değiştirebilirler.
Arkadaşlar bu mevkide iyi ingilizce kursu arıyorum.
Daha önce giden, orda eğitim görmüş, yada bi arkadaşı giden tavsiye edebileceğiniz.
Gerçekden düzgün bir ingilizce kursu lazım. Bi arkadaşım gidecek bilse bilse siz bilirsiniz.
Ama tanıdığımın dershanesi die bana kitlemeyin dershaneleri :)
Adam akıllı eğitim versin yeterli...
4. ve 5. kurlarda yabancı hocalar dersi felan anlatsın böle gelişmiş bir kurs arıyorum...
Yardımlarınızı bekliyorum
-
bakırköyde dilko var benim bildiğim orası iyi galiba tam bi fikrim yokta araştırabilirsin :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
bakırköyde dilko var benim bildiğim orası iyi galiba tam bi fikrim yokta araştırabilirsin :)
-----------------------------oraya sorduk evet kötü değil şu an zaten araştırmaya çalışıyorum işte :))
-
bakırköy infolang öğrenme garantisi war
-
-
enes bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/Forum-Yurt-Disi-Dil-Okullari-122245/
gel hocam (:
-----------------------------kardeşim eyw. ama arkadaşım bayan yani evleneceğim kız diyim sana :)) nasipse askerden sonrada .. neyse olayı karıştırmıyım.
ailesi yurt dışına izin vermiyor....
irwa sana teşekkür ederim ... onuda bi araştırayım ..
-
b.düzü yeşil elma ing. kursu sahibi benim hocamdı [Academi Center onü Migros arkası]
-
esenyurttamı oturuyosun :D
-
harddeath0070 bunu yazdı:
esenyurttamı oturuyosun :D
-----------------------------Ben oturmuyorum arkadaşım orda oturuyor :)
ayrıca diğer arkadaşım için....
hocanın dersanesi ama eğitimi nasıl :)
tanıdık biri olmasına gerek yok bana eğitimi lazım...
-
bu arada infolang için konuşayım memnn kalırsın mutlaka çünkü hem rakiplerinin ineceği en alt sewiyeninde altına inilio hem de görsel işitsel ws tüm destek werilio dilersen seni aratabilirim konuşman bilgi alman açısından ben eminim pişman olmıcağına
-
irwa bunu yazdı:
bu arada infolang için konuşayım memnn kalırsın mutlaka çünkü hem rakiplerinin ineceği en alt sewiyeninde altına inilio hem de görsel işitsel ws tüm destek werilio dilersen seni aratabilirim konuşman bilgi alman açısından ben eminim pişman olmıcağına
-----------------------------irwa bu kurs nerde peki ?
aratma olayıda olabilir tabi neden olmasın :))