Avea 150 Kontör Aldm Kullanılmış Çıktı Yardım :S
-
hocam kusura bakma hemen buz gibi bir su iç başka bişey yapamassın :D
-
Ben müşteri hizmetlerinde calişiyorum turkcellin turkcell hiç bişey yapmiyo avea da bişey yapmaaz aldigin yere git ordam müşteri hizmetlerini ara sana sadece hangi tarihte yüklendigini söylerler aldigin yerle görüştür ondan sonra bayi ile senin aranda bayi kabul etmez bayi ye deki elindeki kartlarin seri numaralarina bakmasini söyle sen kendini kartinkinni karşilaştir son rakamlari farki olucak tir o şekilde bayiye ordan aldigini ve başka tarihte yüklendigini söyleresen kabul edebilir..
-
Git dostum aldığın yere mecbur geri vericekler yane başka yolu yok (:
-
bu da sana ders olsun hocam bence biraz yırtık olursan çözüm bulursun ;) mail at şikayet sitelerine yaz.. ve bundan sonra bankamatikten kontur yüklemeyi seç haa bu arada bankamatikten kontur yüklerken en son abuk bi menü çıkıyo hayır demeyi unutma genelde 40 konturun altına düştüğünde 250 kontur yüklemek için otomatik ödeme talimatının verildiği dandik menü oluyo evet dersen bittin ;) örn: iş bankası..
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Aldığım yere sordum da adam yok bayii felan gitcen yok bilmem ne yazcan etcen bişiler söyledi sonuç alırmıyımki :s Başına gelan yokmu la ?
edit : Fiş var elimde de adamlar nasıl inancak :F Ben olsam siktir çekerdim ama başıma gelince :S
-----------------------------Hocam başına gelen biri yokmu diyorsun haklısın ama sendekide harbiden bedevi şansıymış :) Çöle falan gitme sakın.
-
hep korktugum şeydir bu nedense,her zaman o kontoru elime alınca ulan acaba varmıdır başkası kullanmısmıdır diye dusunurum senin başına gelmiş.g.olsun
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kusura bakma hemen buz gibi bir su iç başka bişey yapamassın :D
Bana da öle geliyo sanki :) -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
işte bu yüzden internetten almak en mantıklısı.
Netten Alki Bütün Limitinle Kontor Alsınlar =) -
Avea bayiine gittim m*ına koim kadın beni rencide etti bugü gelen 3. kişisin dedi biz ne yapalım aldığın yere git dedi uykum vardı bişi demedim bidaha gitcem ona yazdım onu :d MH yi aradım kntr kartıyla kimlik fotokopini yolla dedi yolladım haber bekliyorum.
-
Çektiğin eziyet + masraflar zaten bi 150 kontör fiyatı kadar daha tutuyo zaten hoca :)