Avea 19 TL Tarife
-
İşte banada mesaj geldi uzatmak istiyormusun diyo bende tmm dedim ama sonrada öğrendim değiştirirsen para kitliyorlar.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
avea 39 luk tarifeye dün geçtim.İt gibi okudum sözleşmesini:
3000 dk avea içi
600 dk diğer operatörler ve sabit hatlar (özel hatlar dahil değil)
SMS ücreti 40 krs
tarife kullanım dakikalarının %80 ninde ve tamamı doldugunda bilgilendirme mesajı geliyor.
1 tl telsiz kullanım ücreti alıyorlar.
toplamda 40 tl olucak faturam yani
1 yıl tahattüt verirsen 600 dk devam edio
vermessen 4oo dk ya düşüyo bi kaç ay sonra
şimdi ben faturasız hattan geçtim faturalı avea ya, geçerken bişi imzalattılar ona pek dikkat etmedim.Tahattüt kitlememişlerdir demi lan :D yani hat işlemleri içindir.Bide tahattüd için olsa banada kopyasını vermeleri gerekiyo sanırım ?
önceden 29'luk tarifeyi kullanıyodum avea için 3000 dk geçen ay 55 lira gelince bende 39'luk tarifeye geçtim sözleşmede yapmadım 400 dk diğer hatlara. kafam rahat en azından artık 39 gelicek. -
Dos_Attach bunu yazdı:
PathfindeR00 bunu yazdı:
avea 39 luk tarifeye dün geçtim.İt gibi okudum sözleşmesini:
3000 dk avea içi
600 dk diğer operatörler ve sabit hatlar (özel hatlar dahil değil)
SMS ücreti 40 krs
tarife kullanım dakikalarının %80 ninde ve tamamı doldugunda bilgilendirme mesajı geliyor.
1 tl telsiz kullanım ücreti alıyorlar.
toplamda 40 tl olucak faturam yani
1 yıl tahattüt verirsen 600 dk devam edio
vermessen 4oo dk ya düşüyo bi kaç ay sonra
şimdi ben faturasız hattan geçtim faturalı avea ya, geçerken bişi imzalattılar ona pek dikkat etmedim.Tahattüt kitlememişlerdir demi lan :D yani hat işlemleri içindir.Bide tahattüd için olsa banada kopyasını vermeleri gerekiyo sanırım ?
önceden 29'luk tarifeyi kullanıyodum avea için 3000 dk geçen ay 55 lira gelince bende 39'luk tarifeye geçtim sözleşmede yapmadım 400 dk diğer hatlara. kafam rahat en azından artık 39 gelicek.
-----------------------------daha gelmedi yani :)
-
aveada çalışmış biri olarak ;
tarife değişikliğinde 10 yada 20 tl faturana yansır.
fat. dan kont. geçişte son bi fatura gelir.
ama numaranı taşırsan bedava konuştuklarınıda dayarlar.