Avea 19'Luk Tarife Ve Sms Alma Ücreti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    hocam bi kaç ay öncesine kadar avea call center da görev almış biri olarak cevaplayayım sms alma ücreti nedir ; Örneğin herhangi bir özel servise abonesin mesela atıyorum burç,hava durumu,tv program listesi bla bla bla , bunlar 3. parti servis sağlayıcılarıdır ve sunduğu hizmet ücretlidir,avea'nın vodafone'un turkcell'in müşteriyi inceden sikiş politikasıdır,ücretleri faiş'tir , hatta bokunu çıkarıp banka bilgilendirme mesajına bile ücret alındığına şahit oldum ama bu cidden boku çıkarılmış hali'dir , dediğim gibi muhtemelen 3. parti bir hizmet aboneliğin vardır ona istinaden böyle bi ücrete tabi tutulmuşsundur,cc yi arasanda aynı bilgiyi alırsın ha ama ben böyle bir hizmetten yararlanmadım diyorsan ara itiraz et , dosya oluşturulur 48 saat içinde sana geri dönüş yapılarak yararlandığın servis söylenir ve itirazın çürütülür,biz sana sözleşmede söylemiştik imzaladın kabul ettin denir ve artık giren girmiştir..

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

amk avea nın bende aynı tarifedeyim;

ilk ay 86

ikinci ay 33

bu ay 38 :S...bi sonuca varabilirsen pm at

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bi kaç ay öncesine kadar avea call center da görev almış biri olarak cevaplayayım sms alma ücreti nedir ; Örneğin herhangi bir özel servise abonesin mesela atıyorum burç,hava durumu,tv program listesi bla bla bla , bunlar 3. parti servis sağlayıcılarıdır ve sunduğu hizmet ücretlidir,avea'nın vodafone'un turkcell'in müşteriyi inceden sikiş politikasıdır,ücretleri faiş'tir , hatta bokunu çıkarıp banka bilgilendirme mesajına bile ücret alındığına şahit oldum ama bu cidden boku çıkarılmış hali'dir , dediğim gibi muhtemelen 3. parti bir hizmet aboneliğin vardır ona istinaden böyle bi ücrete tabi tutulmuşsundur,cc yi arasanda aynı bilgiyi alırsın ha ama ben böyle bir hizmetten yararlanmadım diyorsan ara itiraz et , dosya oluşturulur 48 saat içinde sana geri dönüş yapılarak yararlandığın servis söylenir ve itirazın çürütülür,biz sana sözleşmede söylemiştik imzaladın kabul ettin denir ve artık giren girmiştir..
    -----------------------------

Yok hocam ne abonesi ya elimde internet var onların hiçbirisine abone değilim. Bankayla da işim olmaz.

önceki mesajımda da dedim ya.

kartvizitim denilen bir uygulama. 11 kişiye bilgilerimi göndermişim. Kişisel bilgilerini mesaj yoluyla arkadaşına  gönderiyorsun konuşma sonrasında gelen ekrandan. Sonrasında da SMS ALMA diye ücretlendiriliyor. aslında SMS gönderme olsa daha mantıklı olur.

2 ayda 0(sıfır mesaj) yani. Mesajı sevmem arar konuşurum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aynı tarifeyi kullanıyorum her ay 22 tl den aşağı gelmiyor. Geçen aradılar avea dan aynı şartlarla 1 yıl daha devam ettirebileceklerini söylediler. ama mesela 7. ayda vazgeçersen son faturana aylık 30 tl den hesaplayıp aradaki farkı geçiriyolar. 11*7 = 77 tl geçiriyolar yani.

Naber la?
Toplam Hit: 4298 Toplam Mesaj: 15