Avea Aşımsız İnternet Paketi Hizlandirmak?
-
Gunaydin muritler sorunumu size kisaca anlatiyim bi cozum yol yordam bulalim.
Gecen gun aveanin asimsiz paketlerinden olan 500mb yi yaptim fakat 500mb dolduktan sonra bi tahribat sayfasina bile tikliyorum yarim saat iceririsinde geliyor bazen oda gelmiyor bu internetin hizini yukseltmenin vardir elbet bir yontemo daha paketi yapali 2gun oldi bu kalan surede ben cepten internete giremeyeceksem neden normal asimli paketlerden daha fazla verip aşımsız paket aliyoruzki
Bi yardim edin murodler simdiden tesekkur ederim
-
Opera turbo modu kullan hocam.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Opera turbo modu kullan hocam.
Yok hocam fayda etmedi googleye bile girmiyor turbo modunuda actim
-
Muridler bundan umudu kestim aveadan vazgaectims bana enbuygun internet sms paketi olan bi operator tavsiye eddermisiniz
-
face paketi almayı dene ya da twitter falan
-
mettoman bunu yazdı
O yetmez ki hocam bana face twitter paketi alsam tahribata filan girilmez buda hic iyi olmaz daha baska sitelerde var
-
enesshn18 bunu yazdımettoman bunu yazdı
O yetmez ki hocam bana face twitter paketi alsam tahribata filan girilmez buda hic iyi olmaz daha baska sitelerde var
ya hocam bide dene sen :)
-
Yok mu komşuda wireless olan ? Şifre karşılığı faturaya ortak olayım de.
-
Citizen bunu yazdı
Yok mu komşuda wireless olan ? Şifre karşılığı faturaya ortak olayım de.
hocam evde internet var fakat dışarda oluyorum bütün gün bu yüzden dışardan girmem gerekiyor
-
bende türkcellede geçen aybir olay olmuştu ilk başta extra 500 diye bir paketi var içinde konuşma+mesajlajma+internet var bunu aldım pakeetteki internet 500 mb ydi bu paketin süresi ve diğer özellikler bitmeden 500mb bitti bende bunun üzerine sınırsız 1 gb paket aldığımda önceki paket hayla duruyor gözüktüğünden extra 500 ün süresinin bitimine kadar sınırsızda kotayı aşmama karşın hız düşmemişti belki avea da böle birşey yapabilirsin
-
ben aveadan jet aldım 5gb aşımsız paket. Eğer 5gb ye ulaşırsan hızını 1kb ye düşürüyolar. Yani onun için yavaş. sanırım hız 1 kb ye düştükten sonra kotaya işlemiyo. Ayrıca benim pakette kotayı doldurursam sms ile 15 tl karşılığında üzerine 5gb daha alabiliyomuşum.
ben de yeni aldım bunu, ,nşallah iyidir.
antivir-US tarafından 01/Haz/13 22:20 tarihinde düzenlenmiştir