Avea Çöktü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ağrı'da problem görmedim. öğle mesaj çekiyordum. akşama doğru bi iki yeri aradım sorunla karşılaşmadım.

neden göçtü acep.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Ben de giriyorum.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

öğlen 2-3 arası kadıköy fenerbahçe ordu evi tarafında 3 kere gitti geldi sonra normale döndü. saat 5 gibi de 2 kere arayanı bilden mesaj geldi yani çekmediği olmuş yine :) ucuz interneti bulunca millet yükleniyor normaldir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

9333 aradım yarım saat önce, ilkince 20 kuruş bakiye var dedi, sonrakinde 42 kuruş dedi, sonra 6 tl dedi. :D Hiç birinde tutturamadı. Şimdi tekrar aradım bu kez tutturdu bakiyeyi.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bugün gündüz çok pis sövdüm aveanın alayına

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3783 Toplam Mesaj: 26