Avea Hattı Olanlar Bi İçeri Baksın..
-
http://patlican.ekolay.net/Haber.asp?PID=47&HaberID=548699
yukardakı linkte avea nın patlıcan gençlik kulübünün facebook ta düzenlemiş olduğu bir kampanyası var.. birbirimize gönderip işi biraz daha hızlandırbiliriz. ok diyen pm atsın kontörmontör kazanlaım
bakarsınız hediyede çarpar ;))
-
salla be hediye flan vermezler
-
gereksiz gibime geliyor :|
-
Neymiş bu patlayan hediyeler?
Patlat bi hediye! ile patlayan hediyelerden (mısır, top, balon, kız kaçıran, şeker) birini seçip arkadaşlarına ücretsiz gönderiyorsun. Gönderdiğin hediyeler Patlican hediye paketinde gidiyor. Arkadaşın paketini açıyor. Sistem tarafından otomatik olarak seçilecek şanslı kişilerin paketlerinin içinden Avea kontörlerinden (5, 10, 25, 50, 100, 250) biri çıkıyor.
Dur bitmedi! Arkadaşın hediye kazanınca sen de aynı hediyeyi kazanıyorsun.
Hediyeler bu kadar mı?
Bu kadar olur mu? Kampanya süresince, hediye kontörlerin yanısıra birbirinden özel büyük ödüller de kazanma şansın var. Tek yapman gereken uygulamanın ana sayfasında her gün duyurulacak saatte ilk hediye yollayan kişi olmak ve hem kendine hem de arkadaşına kazandırmak! Her gün hangi saatten sonra hangi ödülün verileceği saat 00:00:01’de ana sayfada duyurulacak.
Kampanya boyunca her gün 1 kişi,- iPod Nano (3. Nesil) 4GB MP3/MP4 Player
- Sony PlayStation® 3 40 GB Oyun Konsolu
- Nokia 5200 cep telefonu
- Sony Ericsson W580i cep telefonu
- 500 Avea kontör
ödüllerinden birini kazanacak. E tabi hediyeyi gönderdiği arkadaşı da aynı ödülü kazanacak :)
Patlican üyesi olmanın bir faydası var mı?
Olmaz mı! Patlican üyesiysen günde 10, Patlican üyesi değilsen günde 5 hediye gönderebiliyorsun -
bana uyar...
-
stifler le denedik bunu sürekli göndermek lazım işte günde 10 tanede hakkın var eğer patlıcan üyesi isen
yok avelaıysan 5 tane neyse...
olur dienler pm leşelim
-
paaatlican patlican (:
-
Avea hattım var fakat işin ucunda facebook varsa, isterse 10000 kontör bedava olsun.
-
haydi 4 kişi olduk yokmu arttıran :D
-
5 olduk yokmu artıran ??
-
ne poh yiyecemizi bi anlasam bende varım diecem ama
hala anlamadım :S kafam çatlıo