Avea Jet Modem?
-
adil kullanım şeysi 15gb'mış. Ben limitsiz paketlerini düşünüyorum da beyler acaba ttnetteki gibi yani adil kotayı geçince hız düşmüyo jet modemde de öylemidir acep öyleyse ohh mis. Kullananlar varsa bilgi verebilir mi acep?
-
Evet öyle hocam tarayıcıdan resimleri kapat sorun olmaz ama şunu söyliyim ayın 26 sı hesap kesim tarihi ilk ayın sanırım 26 sına kadar 5 gb tı bitir yoksa silinir her ayın 26 sı hesap kesim tarihi istersen 25 inde an 26 sına bitirmen gerekiyo bu nedenle ama 5 gb yetiyo ayda bi iki mkv rip film bile indiriyorum bide takımın attığı goller bonus tabi :)
yavas diyenler olmus saniyede 1 mb hatta bazen 2 mb çektiği oluyo bana göre gayet iyi
-
Jeti almadan önce açsaydın konuyu tavsiye etmezdim.Abim aldı 3 ay önce hızı stabil değil bazen siteyi açmak için 10 dakika bekliyorum bazen hız 2-3 mb görüyo ama nadir.Isınamadım bu usb modemlere,TTnetin az kulaklarını çınlatmadım zamanında şimdi arar oldum :)
-
Hocam bende kullandım bir ayarsızlık var çektimi harbi çekiyor sıkıntı olmuyo kotada sorun olmuyor bir kere nasıl olduysa oldu 89 tl ödedim onun dışında sorun olmadı ancak sağlam 3g çeken bir yerde olman lazım yoksa zülğm oluyor internette gezinmek alengirli iş denk gelmedi çok sıkıntı oluyor edge berbat çünkü onun dışında fena değildi hani iyi kötü işimi görüyordu south park izliyordum tam yerini tutturdum gayet sıkıntı olmadn çatır çatır çekiyordum ama dediğim gibi alengirli denk gelmiyor olmuyor ıvır zıvır sıkıntılı yani pek tavsiye etmem.
-
Bazı arkadaşlar sallamasyon bilgiler vermiş.
Sınırsız olan jetler 50ile 60 tl arası değişiyor 15gb ulaştıktan sonra internet hızı yavaşlıyor ama modemleri 200 tl civarı tahüt yapınca ücretsiz veriliyor mu bilmiyorum.(7.2 mb jetlere oranla uçuyor ama pahalı)
5gb sınırlı artı taraftar jeti alırsanız attığı her gole 100mb hediyeli olanlar var yani ortalama 6gb ediyor onlarada zam geldi 19tlden 25tlye çıktı. (turkcelde 4gb 49,vodafonde 4gb 39tl) olduğunu düşünürsek yine avantajlı. Üstelik koçnet,süperonline vs. oranla fiyatları kazık olsada ttnet daha hızlı,daha güvenli aveada ttnetin altyapısını kullanıyor.
Ayrıca bağlantı gelmedn internete giren arkadaşlara çok fatura geliyor ona dikkat etmek gerekiyor.Kota sınırlandırma seçeneğide var 6gb oldumu uyarı ver yada interneti kes gibi. 3g çeken her yerde jet hızıyla girebilirsiniz ki 3g bütün operatöerlerde aşağı yukarı aynı, yani turkcel daha hızlı vs. kim diyorsa bilinki yalan söylüyor.
12ay tahahüt ederseniz modem hediye etmezseniz 1gb 9 tl 1gb aşarsanız 4gb 29 tl ama artı 49tl modem parası ödersiniz.
Bağlantı aktifleşmeden internete girmediiniz sürece 1ayda ödiyeceğiniz maxsimum tutar. 99 tl çünkü no stop özelliği var.
3gninde bulunduğunuz bölgede olup olmadığını müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz (bağlanmak uzun sürüyor diyorsanız gidin bi avea bayiisne onlar aradğnda hemen karşılarına çıkıyor müşteri hizmetleri ve bağlantı olmadığı yani internete belirli hızda giremediğiniz tespit edilirse hiç bir ücret vergi vs. ödemeden iade edebiliyorsunuz.
Ayrıca son olark devlet babanın 4,5 tl vergi geçirdiğinide unutmayın. -
Limitsiz jet modem şeysini almayı düşünüyordum ama 1 ay bekledim bekledim ve vazgeçtim. Niye mi bekledim? Yok Türkiye genelinde cihaz kalmamışmış, yok kampanya bitecekmişmiş de cihaz gelmiyormuymuş da gibisinden her gittiğimde onlarca palavra duydum görevlilerden ve sinirlendim vazgeçtim. Arkadaş bu kadar mı sığ olur bir firma yahu? Koskoca şehirde bir tane modem mi kalmadı arkadaş! AVEA'yı tanıdığım güne lanet olsun diyorum, avea hattım vardı onu da kapattırcam.
-
Bende 8gb=30tl olanı kullanıyorum birde takımdan gol başına 100mb geliyor iyi oluyor yani :) Düzgün kullanırsan çok rahat yeter hocam. Ama download yapıcam sürekli nette kalıcam diyorsan o iş yaş sınırsız bağlat daha mantıklı.
-
aynısını bende kullanıyom upload download beraber yapıyo b2 günde 1buçuk ciga kullanmışım sebebi bu bide kota öğrenmek için aveanın online işlemler bölümü var numarana bi şifre al fatura bölümünde ses veya nb sorgulama var oradan takibini yap