Avea Jet Modem Fatura Hakkında?
-
arkadaşlar fenercell 5gb kotalı jet modem kullanıyom geçen ay faturam wap gprs kullanımdan dolayı 142tlik bi mevle geldi ödedik neyse bu ayda 25 tl olan normal fatura 62 tl gelmiş ya arkdaşlar bu taahdütlü die ave geçiriyomu bizeya deli ettiya sabahtan beridir mahkemeyemi versem diyom artık parasını geçtik haksızlık var bundaya bu ayki faturadada oyun sitesinden içerik indirmişiniz diyor ya ben dedikleri siteye girmedim bile bi içerik falanda indirmedim bu nası oluyoya şaşkınlık içerisindeyim
-
ver mahkemeye, a.q ben bu güne kadar hiç bir operatörün söylemiş olduğu fiyatı istediğini görmedim. Her ay mı adama sokulur anlamıyorum. Sözde benim faturam 35 tl, ama hep 60 70 gibi geliyor.
yine TTNET bu bakımdan güzel internet için. Gerisi yalan dolan.
-
ben de şu sktiğimin süperfikirine geçtim.
5 tl sabit ücret.
her 100 dk de 4 tl.
ben normalde ayda sittin sene 300 dk konuşmam.
ama Allah a şükür daha 35den aşağı faturam gelmedi(ilk iki fatura hariç)
faturaya baktığımda cart curt bi sürü doldurmuşlar. bok püsür bi sürü servis kullanmışım sözde. aha geçen hafta gene 50 lira geçirmişler.
ben de mi mahkemeye versem acep
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------ben de şu sktiğimin süperfikirine geçtim.
5 tl sabit ücret.
her 100 dk de 4 tl.
ben normalde ayda sittin sene 300 dk konuşmam.
ama Allah a şükür daha 35den aşağı faturam gelmedi(ilk iki fatura hariç)
faturaya baktığımda cart curt bi sürü doldurmuşlar. bok püsür bi sürü servis kullanmışım sözde. aha geçen hafta gene 50 lira geçirmişler.
ben de mi mahkemeye versem acep
-----------------------------telefondan internet le işin yoksa
vodofonda 25 tl 500 dk hesabını bilen tarife
türkcell 24 tl 400 dk kontrol sende tarifesine
geç ikisininde önü kapalı 500 dk bittimi kendini kapatıyor dışardan arama gelır sen arayaman
öbür türlü iteler durur
(1,5 sene dir 29 tl 600 dk türkcell kullanıyorum 1seneyi doldurunca ayrılma dedi tm dedim 900 dk verdi ya 30 ya 31 gelir msj cekmem net ilk gün kapattım)
bunu yazmamın sebebı bırazda kullanmakla ılgılı
-
benim avea hattım var 4 ay önce aldım. aylık 25 tl ödemem gerekiyodu. yani normal şartlarda 100 lira ödeyecektim. gelen faturalar 124, 120 , 85, 65 :) normalde ödeyeceğim paranın 4 katını aldılar benden. bu avea geçiriyo galiba :|
-
ya abi anlamadığım s..boktan bi oyun sitrsinden içerik indirmişiniz diyor ki külliyen yalan ben ole bi siteye girmemişimdir bile anlamadığım aveanın bole yaparak nei amaçlıyor her ay geçirilmekten bi hal oldukya
-
devir cok vahim gerçekten geciren gecirene !
-
Dur benim fatura kaç para gelcek acaba? Laaan (!) bana da geçirmiş olmasınlar?
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------benim avea hattım var 4 ay önce aldım. aylık 25 tl ödemem gerekiyodu. yani normal şartlarda 100 lira ödeyecektim. gelen faturalar 124, 120 , 85, 65 :) normalde ödeyeceğim paranın 4 katını aldılar benden. bu avea geçiriyo galiba :|
-----------------------------faturalarına bak
harcamaların ne yönde
msj sa içinde msj paketi olan bir taifeye geç
konuşma ise dk ları uzun olan bir tarife
bu halde keklenirsin :D
-
Arkadasima jet modem muhabbetine 400 kusur lira fatura gelmisti, zaten sonra mahkemelik oldular.
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------telefondan internet le işin yoksa
vodofonda 25 tl 500 dk hesabını bilen tarife
türkcell 24 tl 400 dk kontrol sende tarifesine
geç ikisininde önü kapalı 500 dk bittimi kendini kapatıyor dışardan arama gelır sen arayaman
öbür türlü iteler durur
(1,5 sene dir 29 tl 600 dk türkcell kullanıyorum 1seneyi doldurunca ayrılma dedi tm dedim 900 dk verdi ya 30 ya 31 gelir msj cekmem net ilk gün kapattım)
bunu yazmamın sebebı bırazda kullanmakla ılgılı
-----------------------------şu aveanın 500dk 2000 sms sınırsız internet (2Gbden sonra 128) 30 tl. buna geçmeyi düşünüyorum.
kullanım detaylarına baktım da
2,8 MB internet için vergi hariç 6,37 tl sokmuşlar.insaf yahu.
ayrıca 3 tane ayrı ayrı özel iletişim vergisi var. onu hiç çözemedim.
11 tl lik konuşmuşum 50 lira geçirmişler.helal olsun