Avea Kontör
-
Slm arkadaşlar 1 hafta önce 20tl yükledim ve 5BİN sms yaptım. 12.65 TL'm kaldı.Bir süre sonra fark ettim ki konusuyorum fakat TL lerim sürekli 12.65 tl olarak duruyor . yaklaşık yarım saat konusma yaptım ve tekrar baktım hala 12.65 tl . Konusuyorum fakat kontörüm gitmiyor bug gibi bişimi oldu galiba çözemedim :)
-
kardeşim hediye dakikaların olabilir.yani TL lerin.
-
Hans bunu yazdı:
-----------------------------
Slm arkadaşlar 1 hafta önce 20tl yükledim ve 5BİN sms yaptım. 12.65 TL'm kaldı.Bir süre sonra fark ettim ki konusuyorum fakat TL lerim sürekli 12.65 tl olarak duruyor . yaklaşık yarım saat konusma yaptım ve tekrar baktım hala 12.65 tl . Konusuyorum fakat kontörüm gitmiyor bug gibi bişimi oldu galiba çözemedim :)
:D Yok hocam, 150 knt yani oda heralde 20 TL ye mi denk geliyo artık neyse - 120 dk her yöne veriyolar. Ondan hediye dakikalarından yiyosundur.
100 knt 'e denk geliyo olabilirde, o zamanda avea içi konuşma hediyendir. Yok eğer her ikiside değilse, aranbatarya mı ne dalgası vardı, 10 dk aran - 5 dk her yöne beleş yani. ondandır. -
fatihari41 bunu yazdı:
kardeşim hediye dakikaların olabilir.yani TL lerin.
-----------------------------Yok ona baktım hadi görünmüyor olabilir dedim ve yarım saat görüşme yaptım türkcell ile hediye kontör mü kalır :)
-
9333 ü ara dinle karıyı paranı söylüycek sonra ayrıca diyip ..... kısa mesajınız ve diyip devam etcek dakikan falan varsa dinleyince öğrenrisin.
-
9333'teki hatunun o şuh sesini dinle :)