Avea Müşteri Hizmetleri + 18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

enver bunu yazdı:
    -----------------------------
    yok direk faceden eklemis

linuxta /tmp/flashxxxx seklinde kaydeder al onu adını flashxxxx.flv flashxxxx.tarzan gibi bişey yap oldu bitti..

windows içinde youtube vidyolarını alıyodunsonundaki eki içeren bi adı oluyodu yine uzantı değiştirerek flv formatında oynatabiliyodun ona bak..

senin için aradım ama feysbok vidyolarını alamazlar diyolar ben alırım :D sen en iyisi link at bana ben atayım bi yere ordan paylaş ;)

edit: faceden profiline paylaş sonrada youtube v.s alternatif bi kaç siteye içe aktar diyo dene istersen..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

Meftuni sana bişeyler yazıcaktım ama orada oldugu gibi yine içimden diliyorum senin ve senin gibiler  için düşündüklerimi.Bugün senin gibi dangalak,pislik bir kadın yüzünden karşımda oturan arkadasımın nasıl bir sinir krizine girip ellerinin ve dudaklarının nasıl titrediğini,konusamadığını ve sırf maaşından 130 ytl kaybetmemek için ne hale geldiğini bende videoya cekip sana izlettirmek isterdim.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

her türlü video download için 2 şey wardır 

1. tarayıcının ara belleği ( hiç bir videoyu grafiği indirmeden izleyip kullanamayacağınızı unutmayin)

2. bir download programı ile direk download etmek

1. için internet explorer da yada operada video izleyin sora belleğegirin  video uzantısını .flv yaıp izleyin

(opera için cashe ye girin )

2. benim tercihim olan realone player 11 ile hem video ları down edip hem izleyebilirsiniz. 

resimde gösterdim gibi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Meftuni bunu yazdı:
    Meftuni bunu yazdı:
    http://forum.shiftdelete.net/komik-video/67720-avea-musteri-hizmetleri-18-a.html

bu da 2. versiyonu a.k. bebesi nasıl yapıyo ya :)))

Bunu izleyen avea müşteri hizmetlerinde çalışan birinin yorumu eksiksiz aktarıyorum :D:

-------------------------------
    sırf bu eksik kromozomlulara bi iki laf etek için üyelik yaptım.. iyigünler. avea müşteri hizmetlerinde çalışıyorum.. ve sizler bu çağrıları dinlerken nekadar çok gülüyorsanız bizde bu gerizekalı abone potansiyeline bi okadar gülüyoruz.. bize bi sorun anlatacak çoook şeyimiz war.. herkes günde kaç kere avea müş. hiz. arayabilir.. peki biz vardiya boyunca kaç aboneye cevap veriyoruz bi düşünün.. sizin mi anınız çok bizimi bunlara gülmeden önce bi durup düşünün.. siz sadece birimize gülerken biz hepinize gülüyoruz belkide.. siz bir müşteri temsilcisine gülüyorsunuz biz akşama kadar 230 aboneye gülüyoruz belkide.. 
    sadece bunları söylemek için geldim. ömrünüzde gördüğünüz en sabırlı insanlarız biz.. ve 4 mülakattan geçiyoruz.. ve inanın bizler IQ testinden geçirilerek işe alınıyoruz.. bu ideoyu çeken küçük beyinler espriyi düşünürken biz 14 tane program açıp işlem yapı bi yandan cevap verip diğer yandan diğer çağrıya hazırlanıp diğer yandan müzik dinleyip diğer yandan çayımızı yudumlayıp diğer yandan dedikodu bile yapıyoruz.. bi anlattıklarımı gözünüzün önüne getirin.. birde bu videodakilere bakın.. sizce hangisi gerçek zeka ürünü... biz bütün abonelerimizi çok sewiyoruz ve işimizi gerçekten severek yapıyoruz.. birincisi avealı olmak bir ayrıcalıktır.. agent olmak iste bir erdem.. herkese sevgiler... Avea da kalın.. doya doya konuşun

-------------------------------------------

s.git :))))

Agent'e cevap agent olmuşsun 4 mülakattan geçmişsin 1 degil 14 işlemi aynı anda yapıyorsun üstüne dedikodu ve çay içiyorsun bunları geçtik iq seviyem yüksek diyorsun ey beyinsiz iki kelam düzgün cümle yaz ozaman bizde tasvip etmiyoruz böle malların boş yere call center merkezlerini meşkul etmelerini ama görende senin bu yazdıklarından sonra terminator oldugunu düşünecek sende allahın yarattıgı bir kulsun karşında sana derdini anlatmaya çalışanda 4 mülakattan geçtin diye adammı oldun!! Ayrıca orda sabrımız var vs diyorsun bedavamı çalışıyorsun sen o firmada.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    Agent'e cevap agent olmuşsun 4 mülakattan geçmişsin 1 degil 14 işlemi aynı anda yapıyorsun üstüne dedikodu ve çay içiyorsun bunları geçtik iq seviyem yüksek diyorsun ey beyinsiz iki kelam düzgün cümle yaz ozaman bizde tasvip etmiyoruz böle malların boş yere call center merkezlerini meşkul etmelerini ama görende senin bu yazdıklarından sonra terminator oldugunu düşünecek sende allahın yarattıgı bir kulsun karşında sana derdini anlatmaya çalışanda 4 mülakattan geçtin diye adammı oldun!! Ayrıca orda sabrımız var vs diyorsun bedavamı çalışıyorsun sen o firmada.

entel kime diyon loo bunları :D videonun linkine yapsana yorumunu seni burdan duyamazlar :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Meftuni bunu yazdı:
    Meftuni bunu yazdı:
    http://forum.shiftdelete.net/komik-video/67720-avea-musteri-hizmetleri-18-a.html

Bunu izleyen avea müşteri hizmetlerinde çalışan birinin yorumu eksiksiz aktarıyorum :D:

sırf bu eksik kromozomlulara bi iki laf etek için üyelik yaptım.. iyigünler. avea müşteri hizmetlerinde çalışıyorum.. ve sizler bu çağrıları dinlerken nekadar çok gülüyorsanız bizde bu gerizekalı abone potansiyeline bi okadar gülüyoruz.. bize bi sorun anlatacak çoook şeyimiz war.. herkes günde kaç kere avea müş. hiz. arayabilir.. peki biz vardiya boyunca kaç aboneye cevap veriyoruz bi düşünün.. sizin mi anınız çok bizimi bunlara gülmeden önce bi durup düşünün.. siz sadece birimize gülerken biz hepinize gülüyoruz belkide.. siz bir müşteri temsilcisine gülüyorsunuz biz akşama kadar 230 aboneye gülüyoruz belkide.. 
    sadece bunları söylemek için geldim. ömrünüzde gördüğünüz en sabırlı insanlarız biz.. ve 4 mülakattan geçiyoruz.. ve inanın bizler IQ testinden geçirilerek işe alınıyoruz.. bu ideoyu çeken küçük beyinler espriyi düşünürken biz 14 tane program açıp işlem yapı bi yandan cevap verip diğer yandan diğer çağrıya hazırlanıp diğer yandan müzik dinleyip diğer yandan çayımızı yudumlayıp diğer yandan dedikodu bile yapıyoruz.. bi anlattıklarımı gözünüzün önüne getirin.. birde bu videodakilere bakın.. sizce hangisi gerçek zeka ürünü... biz bütün abonelerimizi çok sewiyoruz ve işimizi gerçekten severek yapıyoruz.. birincisi avealı olmak bir ayrıcalıktır.. agent olmak iste bir erdem.. herkese sevgiler... Avea da kalın.. doya doya konuşun

meftuni adamin anlattiklarinin hepsi dogrudur eksigi var fazlasi yoktur. oturup bi gun bi cagri merkezi calisani ile konusursan adamin yukarida anlattiklarina hak verirsin.

bu cagri merkezi isini yapmak icin celik sinirlere sahip olmak gerekiyor. eh iste birde arada boyle gerizekali tipler cikip t.ssak gectigini sanan eksik tipler var.

eger gercekten gulmek istiyorsan veya neler cektigini bilmek istiyorsan bir cagri merkezi calisani ile otur sohbet et 

"ben bu lafin ustune ana avrat kufur ederdim" diyecegin ama sesini cikartmadigi yuzlerce konu anlatir sana 

hani en alta yazmissinya "s.git" diye once isin icine gir sonra bakalim a kelimeyi yazabilecekmisin ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

Meftuni bunu yazdı:
    Meftuni bunu yazdı:

meftuni adamin anlattiklarinin hepsi dogrudur eksigi var fazlasi yoktur. oturup bi gun bi cagri merkezi calisani ile konusursan adamin yukarida anlattiklarina hak verirsin.

bu cagri merkezi isini yapmak icin celik sinirlere sahip olmak gerekiyor. eh iste birde arada boyle gerizekali tipler cikip t.ssak gectigini sanan eksik tipler var.

eger gercekten gulmek istiyorsan veya neler cektigini bilmek istiyorsan bir cagri merkezi calisani ile otur sohbet et 

"ben bu lafin ustune ana avrat kufur ederdim" diyecegin ama sesini cikartmadigi yuzlerce konu anlatir sana 

hani en alta yazmissinya "s.git" diye once isin icine gir sonra bakalim a kelimeyi yazabilecekmisin ?

Underzero , tamamen sana katiliyorum. Bu tur yaklasimlar benim de hosuma gitmiyor hatta gicik oluyorum

Ama gecmiste musteri hizmetlerinden cektiklerimi bir ben bir de Allah bilir

Gunun birinde gece 2 gibi Avea musteri hizmetlerini aradim

Gprs ile ilgili sorun yasadigimi soyledim

yetkili birime bagladilar

sorunumu hatirlamiyorum ama karsimdaki kadinin bana verdigi direk cevap suydu

"Bilmiyorum"

Cildirmistim o bilmiyecek kim bilecekti?

Yani sapik zede musteri gorevlisinin anlattigi gibi iq testinden gecmediklerini gecmisteki deneyimlerime dayanarak ispatliyabilirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    enver bunu yazdı:
    abi bu facebooktaki videolari nasil alablrz inanilmaz bi video var size izletmek istediim :D

internet download manager kullan
    girdiğin websitesinde önceden belirttiğin uzantıda herşeyi indirir ayrıca site grabber özelliği var site indirmeye yarar...

Im Boned, All Boned.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Meftuni bunu yazdı:
    Meftuni bunu yazdı:

altı üstü sekretersin ne gaz vermişler sna ya :D Hem madem 2 tarafta gülüyo sana batan taraf ne anlamadım hem 5645615 işi aynı andada yapıyomuşsun :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    koptum yaw :D bune bea 

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 4736 Toplam Mesaj: 22